
Sarayın Sultanları blogunun yazarı Çağlar Abi harika bir yorum yapmıştı: ''Birbirinin kopyası halinde geçen amaçsız sezonların ardından Galatasaray' a yeni bir hedef getirmişti Cem Hoca.'' Her sene senaryo belliydi. Yabancıları dağıt seneye baştan sona farklı bir takım kur ondan sonra da yarı final oyna ya da çeyrek finalde elen. Ama Cem Hoca' nın gelişiyle, takım ve taraftar psikolojik olarak berbat durumda olmasına rağmen adeta küllerimizden doğduk. Bir hedefimiz vardı artık. Kümede kalmak bile olsa bu hedef, ona ulaşmak için sonuna kadar mücadele edecektik. Öyle bir seri yakaladık ki kümede kalamaz denen takım play-off için iddialı duruma geldi.
Cem Akdağ her şeyiyle örnek bir Galatasaraylı. Kadın takımından nasıl gönderildiği hala hafızalarımızdayken kendisi hiçbir alınganlık göstermeden, ihtiyaç var bana dedi ve erkek takımının başına geçti. Şimdi de hocam biz Mahmuti ile anlaştık deniliyor ve yine sessiz sedasız, kırgın değilim diyerek ayrılıyor başımızdan. Bu kadar örnek bir insan; bu kadar büyük Galatasaraylı işte Cem Hoca!
Cem Akdağ ile kesinlikle bu şekilde ayrılmamalıyız. Kendisi şubenin en üstüne geçmeli. Yani Galatasaray Basketbol Genel Menajeri olmalı. Artık taraftar o koltukta hayatında basketbol topuna dokunmamış adamlar değil, basketboldan anlayan; taraftarın bağlandığı kişiler görmek istiyor. Bunun için elimizden geleni yapalım. En basitinden kulübe bir mail atın. Lütfen bir benim mail atmamdan ne olacak demeyin. Cem Akdağ' ın görev almasında en ufak bir katkımız bile olsa ne mutlu bize!
bu konuda bir mail attim. hatta kewell konusu hakkinda da bir mail atmistim. bu mailleri gercekten okuyup dikkate alirlarmi, hatta okurlar mi bilemiyorum. bir ise yaramayabilir ama ben en azindan bir sey yapmaya calistim :)
YanıtlaSilDemişsin ya ateşten gömleği en zor zamanda giydi falan.. Aynı şeyi Kaptan için de yazmıştın hatırladın mı :) Malesef özeleştiri yapmanın vaktidir. Galatasaray artık kendi içinden çıkardığı değerleri piyonu gibi oynatan bi kulüp hâlini almaya başladı. Önce Ümit Davala, sonra Bülent Korkmaz ve şimdi de Cem Akdağ..
YanıtlaSil@Adsız: Aynen öyle. Dikkate alınır mı bilmesek bile en azından bir şeyler yapmaya çalışmalıyız. Eminim gereken sayıda mail ulaşsa yönetim bu sese kulak verir ama toplu hareket etmeyi hiçbir zaman beceremeyen bir toplum olduğumuz için pek umudum yok açıkçası:S
YanıtlaSil@Serap Abla: Hatırladım:) Çok mu zor bir şey Cem Hoca' ya şubede bir görev vermek anlamıyorum. Basket topu görse bomba diyecek adamları Basketboldan sorumlu yönetici yapanlar Cem Hoca gibi bir insana güle güle diyorlar. Üzülüyorum....