
Valencia maçı için ise fazla konuşacak bir konu yok. Sercan Yıldırım'ın 12. dakikada kaçırdığı golün ardından artan bir Valencia dalgası ve henüz ilk yarıda skorun 4-0'a gelmesi. Aslında Ertuğrul Sağlam Turgay ve Sercan ikilisinin arkasına Insua'yı da koyarak gereken riski almış ama iyi futbol iyi futbolcularla oynanır sözü aklıma geliyor. Bursaspor'un iyi bir kadrosu var diyebiliriz {ülkemiz şartlarında} ama kadro bütünlüğü Avrupa'nın gerisinde. Sezon öncesinde yapılan hiçbir transferden de fayda sağlayamıyorsun ve ülkemizde Bursaspor'u ayakta tutan şey geçen sezondan korunan istikrar. Maç içerisinde bütün bu unsurlara Ömer Erdoğan ve İbrahim Öztürk'ün bireysel hataları, Ivankov'un heykeli dikilesi performansı da girince farklı bir skor ortaya çıktı. Son maç Rangers'la, alınacak bir galibiyet güzel olur demek isterim ama gerçekten şu durumda zor görünüyor.
VALENCIA: 6 -BURSASPOR: 1
Stat: Mestalla
Hakemler: Bruno Miguel, Venacio Tome, Ricardo Santos (Portekiz)
Valencia: Moya (Dk.23 Guaita), Saltor, Ricardo Costa, Maduro, Alba, Tino Costa, Albelda, Joaquin, Mata, Adruiz (Dk.61 Dominguez), Soldado (Dk.71 Isco)
Bursaspor: Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer, İbrahim, Vederson (Dk.46 Serdar Aziz), Turgay, Ergiç (Dk. 59 Batalla), Svensson, Volkan, Insua, Sercan (Dk. 83 İsmail Odabaşı)
Goller: Dk. 16 Mata (Penaltıdan),Dk. 21, 55 Soldado, Dk. 30 Adruiz, Dk. 37 Joaquin, Dk. 78 Dominguez (Valencia), Dk. 69 Batalla(Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 76 Albelta, Dk. 90 Alba (Valencia) Dk. 16 Ömer, Dk. 56 Serdar (Bursaspor)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder