4 Mart 2011 Cuma

Misimovic Konusundaki Son Yalan ve Kendisine Veda

Wolfsburg adına önemli bir başarı aslında. 6 ay içerisinde Misimovic üzerinden iki kere kazanç sağlamasını bildiler. Sezon başında Misimovic satın alma opsiyonuyla kiralandı gibisinden açıklama geliyordu ve eğer taksitler düzenli ödenmezse Misimovic geri döner deniyordu. Tabii o aralar buna pek ihtimal vermedik, Misimovic sarhoşluğu vardı üzerimizde ama meğer doğruymuş. Hagi'nin de neden kiralık futbolcu istemiyorum söylemine imza aslında bu durum. Misimovic, bildiğin kiralık futbolcu gibisinden takıma getirilmiş ve kadro dışı bırakılmasına da belki de bu yüzden fazla ses çıkarılmadı. Yoksa oluşan bu tepkilere rağmen Misimovic'i kadroya geri almamak imkansızdı. Hagi'nin kararlarının arkasındayız ise büyük bir yalan, bütün iş Misimovic'in satın aldık görünümlü kiralık olarak takıma getirilmesinde yatıyor.

Galatasaray ise bu işten maddi ve manevi anlamda zararlı çıktı. Finans işlerinden pek anlamam ve fiyat hesaplarına burada girmem. Yine Elano satışında olduğu gibi kulüp kazançlı çıktı gibisinden birşeyler gösterilmiş, bu belli. Detayı ise hiç mühim değil. Burada asıl konuşulması gereken Wolfsburg'un transfer başarısıdır. Süreci iyi yönettiler ve kazanan taraf oldular. Hagi'ye de belki de duacılar, bilemeyiz.

Misimovic, Hagi ve Galatasaray üçgenine çok girdik çıktık. Uzun uzun yazmaya gereken yok, olan oldu. Misimovic ismi Galatasaray'ın tarihine kara başlık olarak atılmış oldu. Burada avunulacak tek nokta, Bundesliga'nın en değerli futbolcularından birisinin Galatasaray forması giymiş olması ve bunun getirdiği trajik durumdur. Çünkü sadece 8 maç ve gerisinde yaşanan sorunlar. Bir diğer kazanan da tabii Misimovic. Hagi'nin de artık bir geleceği olmadığından onun da ahının kalacağını düşünmüyorum, Misimovic de bu yüzden kazanan tarafındadır. Her önüne gelen basın kuruluşuyla da yaptığı röportajlarla imzasını attı ve gitti. Kaybeden ise elbette Galatasaray oluyor, gerçi bunun da ahı kalmadı. Dün de Adnan Sezgin'le yollar ayrıldı, değil mi?

Son olarak şunu da belirtelim, Galatasaray taraftarı Misimovic transferi konusunda kandırılmıştır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir