30 Mayıs 2012 Çarşamba

Euro 2012 | İtalya

İtalya, eleme gruplarında en iyi performansı gösteren takımlardan birisiydi. Gruplarının birinci sırasında yer alan İtalya çekilen fikstür sonrasında turnuvada İspanya, Hırvatistan ve İrlanda'nın da bulunduğu C grubuna düştü. Bu gruptan ne çıkacağı belli değil ve sanırım en keyifli maçları da izleyeceğimiz grup C grubu olacak. Bir an önce formalara geçmek istiyorum. Çok büyük sürpriz olmazsa benim her turnuvada iki formasını da beğendiğim nadir takımlardan birisidir İtalya. Bu sene yine Puma tarafından hazırlanmış yine iki güzel formayla karşımızda. Mavi formanın yaka detayı müthiş. İtalya'nın o bildiğimiz defansif futbolunun yanı sıra, bilhassa bu turnuvada, ofansif futbol oynayacağını da düşünüyorum. Zira kadrolarındaki isimler ofansif futbol oynamaya yatkın isimler.İşte turnuvada mücadele edecek kadro; 

Kaleciler: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain)
Defans oyuncuları: D Abate (Milan), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus) Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino) 
Orta saha oyuncuları: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Pirlo (Juventus), Nocerino (Milan) 
Forvetler: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir