30 Mayıs 2012 Çarşamba

Euro 2012 | İspanya

Eleme gruplarında Almanya dışında tüm maçlarını kazanan tek takım İspanya. Çekilen kuralar neticesinde de Euro 2012'de C grubuna düştüler. Grupta, İtalya, İrlanda ve Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. İspanya, ölüm grubuna düştü demesem de zorlu bir grupta olduklarını söylemek mümkün. En büyük avantajları sürekli kazanan ve birlikte sürekli oynayan bir takım olmaları şu an. İspanya formalarını Adidas hazırlıyor. Formalar turnuvanın kötü formaları listesinde zirveye oynar. İspanya antipatimi yeterince gözler önüne serdiğime göre Del Bosque'nin turnuva için çıkardığı kadroyu da yazarak yazıyı kapatabilirim.

Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina, (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona) 

Defans oyuncuları: Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Valencia), Raul Albiol (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Javi Martinez (Athletic Bilbao) 
Orta saha oyuncuları: Xavi (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), David Silva (Manchester City), Santi Cazorla (Malaga), Cesc Fabregas (Barcelona), Juan Mata (Chelsea) 
Forvetleri: Jesus Navas (Sevilla), Pedro (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Chelsea), Alvaro Negredo (Sevilla)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir