28 Mayıs 2012 Pazartesi

Kaptan

Ne kadar doğru bilemiyorum ama gelen haberler bu yönde. Çoğumuzun da içinden geçen bir durum olduğundan gelen bu habere inanmak istiyoruz, çok da sevindiğimiz bir durum olur. Yeni sezonda Selçuk İnan'ın kaptan olacağı ve Hakan Balta ile Ujfalusi'nin de üçlemeyi tamamlayacağı söyleniyor. Kaptanlık olayı, fazlasıyla karizma ve güven sanatıdır. Selçuk İnan da bu mesajı bir önceki sezon bizlere verdi. Takımın saha içerisindeki lideri o oldu, sahada oynanan oyuna yön veren isimdi bir anlamda. Kariyerinin de en önemli sezonunu geçirdi ve böyle bir ödülü fazlasıyla hak etti diyebilirim, üstelik henüz 2. sezonuna başlayacakken. Hakan Balta ise bu takımın kıdemi en büyük futbolcularından biri, eğer Sabri Sarıoğlu da ayrılacaksa en eskilerden biri olacak ve o da soğukkanlı duruşuyla 2. kaptanlığı hak ediyor, Ujfalusi için ise konuşmaya bile gerek yok. Bu olay gerçekleşir inşallah, Selçuk İnan'ın duruşuyla Galatasaray kaptanlığını müthiş taşıyacağını düşünüyorum. Kaptanlık, ekstra sorumluluk demek ve bunun altından kalkmak zordur ama o duruş Selçuk İnan'da fazlasıyla var.

3 yorum:

  1. Güzel tespit, umarım bu ihtimal gerçekleşir ve o bandı ruhuyla taşıyabilecek bir sporcu olan bu savaşçı adamlar bizlere geçen senelerde olduğu gibi üzerinden siyaset yapılacak konum halinden uzaklaştırır ve Bülent abi dönemindeki heyecanı tekrar yaşatır.

    YanıtlaSil
  2. Yeni kaptanımız hayırlı olsun demek istiyorum çünkü kaç zamandır istediğim ve hayal ettiğim bişey Seçuk a kaptanlık çok yakışıcak.

    YanıtlaSil
  3. sadece kaptanlık değil 10 numarada selçuk'a verilmeli,hakkını verebilecek tek oyuncu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir