27 Mayıs 2012 Pazar

Mutlu Yıllar Johan 'The Great' Elmander

Müthiş bir futbolcu kazandık, orası ayrı. Kazanılan şampiyonlukta Elmander'in katkısı hakkında konuşmaya bile gerek yok. Alternatifi olmayan adamdı, o olmadığında hücumda top tutmakta dahi zorlandık, pozisyon bulmayı falan geçtim. Bunun ötesinde ise inanılmaz bir karakter, şu an dışarıdan bakan bir göz için konuşmak gerekirse, Galatasaray'ı özel kılan futbolculardan biri. Takımını yalnız bırakmamak uğruna, büyük ihtimalle Milli forma altındaki son şampiyonası olan Euro 2012'yi bile gözden çıkardı, zorladı kendini, sahada olabilmek adına. Devam edemediğinde de soyunma odasında hüngür hüngür ağladı, takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için. Böyle bir karakter işte Elmander, gerçekten çok önemli bir isim. Doğum günü kutlu olsun, Galatasaray'ın futbolcusu olduğu ve kazanılan şampiyonluk için ne kadar teşekkür etsek az. Umarım sakatlığı atlatır ve Euro 2012'de İsveç'i gönülden desteklememizin sebebi olur...

2 yorum:

  1. G.Saray a transfer edildiğinde birçok spor yazarı Elmander i Baros un yedeği olarak gördü. Hatta bazı spor yazarları i Elmander Kasım da gönderilecek futbolcular arasında bile gösterdi. İşte bugün geldiğimiz nokta. Elmander tartışmasız takımın en çok övgüyü hak eden futbolcusu. Taraftarların en çok sevdiği futbolculardan bir tanesi.Elmander çok üstün özellkleri çok klas bir futbolcu değil.Hatalar yapmıyormu,yapıyor,top kayıpları, yanlış tercihler,ağır kalmalar ama tüm bu olumsuzluklara rağmen sahada öylesine büyük bir mucadele veriyor,öylesine içten, candan kendini vererek mucadele ediyorki bu emeğe saygı duymamak, takdir etmemek mümkün değil.Elmander in en büyük şansızlığı geçen sezon işlemeyen kanatlar nedeniyle takımın yeterince gol pozisyonu üretememesi ve en önemlisi yanında onu tamamlayacak tek vuruş ustası bir golcünün olmayışı.Savruk ve sorumsuz Baros un alternatif olamayacağı zaten belliydi.Necati bir nebze olsun çözüm gibi gözüktüyse de play off maçları gösterdiki Necati nin gücü ve sürati zorlu rakipler için yeterli değil.Önümüzdeki sezon kanatlar etkili ve yaratıcı oyuncular ile takviye edilip ,Elmander in yanına Berbatov gibi klas bir gol ustası transfer edilirse Elmander in G.Saray da kutlayacağı çok daha mutlu doğum günleri olabilecektir.

    YanıtlaSil
  2. Hüseyin ÇOBAN27 Mayıs, 2012 17:10

    kendi menajeri gruplardaki 2.ci maça yetişeceğini açıkladı.özel bir teknikle tedavi ediliyormuş sahada görücez inşallah.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir