12 Temmuz 2012 Perşembe

Avusturya'da Neler Oluyor?

Galatasaray 2012-2013 sezonu hazırlıklarına Avusturya'ya giderek başladı. Ayın 7'sinden beri toplanmaya ve sabah akşam antrenman yapılmaya devam ediliyor. Umut, Danny, Muslera, Eboue, Selçuk ve son olarak da Elmander Avusturya'daki kampa katıldılar. Takım, ilk hazırlık maçını da dün akşam Kirchbichl ile yaptı ve 11-0 kazandı. Bu elbette bi kriter değildi ama takımı, yeni transferleri ve bilhassa gençleri görmek adına keyifliydi. Tabii rahat rahat görebilseydik. Hazırlık maçını yayınlaması için Dsmart'a satarsın, Dsmart lütfedip yayınlamaz. Lig tamam, Şampiyonlar Ligi'ne de alıştık da, bilmem kaçıncı ligde oynayan 11 tane gol attığın takımla yaptığın hazırlık maçını satmak da nedir, neyin mantığıdır ben anlamıyorum.


Galatasaray'da kampa katılan ilk isimlerden birisi Muslera oldu.


Dün de Elmander kampa katıldı. James Dean tişörtü ve kırmızı şortuyla kampa gelen Elmander ayağının tozuyla da akşamki maçı izledi.


Gelelim akşamki maça, maçtaki golleri Necati Ateş (2), Aydın Yılmaz, Sabri Sarıoğlu, Sercan Yıldırım, Emre Çolak (2), Umut Bulut (2) ve Berk İsmail Ünsal kaydetti.


Maçta Necati'nin attığı gollerden birinde asisti Culio yaptı. Geçen sezon kiralık olarak ayrı kalmıştı takımdan Culio. Bu sezon umarım takımda kalıp katkı verir. Culio nedense bana hep yerli ve çalışkan orta saha futbolcuları hatırlatıyor. Geri planda kalan ve bunu sorun etmeyen futbolcular gibi.


Galatasaray'ın bu sezonki transferlerinden birisi olan Umut Bulut da ilk kez formayı giydi dün akşam. Umut iki de gol attı dün akşam. Nicelerini de atar umarım.


Şimdilik bu kadar. Burak gelsin, Hamit gelsin, Melo gelsin bol bol fotoğraf gelsin biz de devam edelim izlemeye. Yeni sezon da, özellikle Şampiyonlar Ligi, en kısa sürede başlasın.


Serap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir