27 Ağustos 2012 Pazartesi

Özer Hurmacı, Beklentiler ve Geleceği

Olaya sadece Fenerbahçe cephesinden bakmamak lazım, Türk futbolu adına bir hayal kırıklığı oldu Özer Hurmacı. Ankaraspor'da oynadığı dönemde onun geleceği üzerine çok konuştuk ettik ama onun adına geçen dönem bir hayal kırıklığı oldu derken gün itibariyle Fenerbahçe ile yolları ayrılmış durumda.

Uzun zamandır hayatımızda olduğundan daha farklı bir profil oluşuyor kafalarda ama hala 25 yaşında, fizik olarak baktığımızda hala çok iyi bir potansiyel, yetenekli ama şu da soru işareti. Özer Hurmacı'nın geleceğe ışık saçtığı günlerde Aykut Kocaman ismi onun açısından çok önemliydi ve Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'sinde de Özer Hurmacı'dan hep daha iyisi beklendi, o şansı fazlasıyla yakaladı ama tutunamadı.

Alex'in yerine o oynar gözüyle bakıldı aslında ona. Aykut Kocaman'ın ilk geldiği dönemde de, şu günlerde de hep bir 4-3-3 sevdası oldu, Alex'i biraz dışarıda bırakacak gibisinden. İlk dönemde de orta saha hayali Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu ve Özer Hurmacı üçlüsü üzerinden gidiyordu ama bu düzeli o zamanlar göremedik, şimdilerde ise yeni formatında yeni yeni izliyoruz.

Özer Hurmacı'yı da Fenerbahçe formasıyla daha çok sağ kanatta, orta sahanın ortasında izledik aslında, Alex'in pozisyonunda, hücuma daha yakın bir şekilde pek göremedik. Israr da edildi bu pozisyonlarda ve futbolcunun bekleneni verememesinin nedenlerinden biri de bu olabilir. Tabii zamanında 4 milyon avro + 2 futbolcu verildi onun için, beklentiler yüksek tutuldu ve yüksek beklentilerin hayal kırıklıkları da büyük olur, bu da etken. Herkes kaldıramaz bunu.

Kasımpaşa ile anlaştığını duydum ama tam transfer durumu nedir bilmiyorum. Özer Hurmacı hala iyi bir alternatif olabilirdi Fenerbahçe için, ya da bir sezon kiralama yoluna da gidebilirlerdi. Şans var hala onun için, ben umutlarımı koruyorum. 2 sezon içerisinde geleceği nokta çok farklı da olabilir. Kazım Kazım vari bir isim olsa sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edilmesini anlardım ama Özer Hurmacı ile de bu yola gidilmesi beni şaşırttı, sorunlu bir adam değil çünkü. Onun tek sorunu potansiyelinin yanına yaklaşamaması.

Bakalım, Özer Hurmacı'nın yolu nereye düşecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir