20 Aralık 2012 Perşembe

Rota Çeyrek Final; Galatasaray - Schalke 04

Schalke 04'ü istiyorduk, büyük ihtimalle Schalke 04 de bizi istiyordu ve bu eşleşme gerçekleşti. Barcelona, B.Dortmund, B.Münih'ler arasından Schalke 04'ü çekmek büyük başarı. Sezon başından bu yana akıl almaz bir kura şansımız olduğu doğru, yine o şans ortaya çıktı ve çıkabilecek en iyi takım çıktı. Hem rakibin Schalke 04 olması, hem deplasmanın Almanya olması gerçekten müthiş. Rakip sürekli kan kaybı yaşıyor, hala geleceği belirsiz futbolcuları var, Huntelaar gidecek mi kalacak mı mesela, bilemiyoruz. Olası Huntelaar kaybında çok büyük güç kaybedecekleri kesin. Galatasaray ise bu kuranın üstüne daha güçlü çeyrek final hayali kuruyor ve buna göre de ara transfer politikasını şekillendirecek. İyi ve şanslı kura, sizin de yorumlarınızı beklerim.

Not: Huntelaar için geleceği belirsiz diyorduk ama bugün sözleşmesini uzatmış. 

Eşleşmeler şu şekilde:

GALATASARAY - SCHALKE
CELTIC - JUVENTUS
ARSENAL - BAYERN MUNIH
SHAKHTAR - BORUSSIA DORTMUND
MILAN - BARCELONA
REAL MADRID - MANNCHESTER UNITED
VALENCIA - PSG
PORTO - MALAGA

9 yorum:

  1. Usta dün bir yabancı sitede okuduğum habere göre huntelaar sözleşmesini uzatacak. bizim için kötü haber tabi ama bizim ara transferde mutlaka iyi işler çıkarmamız lazım yoksa işimiz zor. sence su an nokta transfer hangi bölgelere yapılmalı ? ve bunlar kim ?

    YanıtlaSil
  2. Derken sözleşmesini uzatmış, olsun, farketmiyor :)

    YanıtlaSil
  3. Bir 10 numara, stoper ve olursa sol bek lazım. 2-3 nokta atışı gerekiyor.

    YanıtlaSil
  4. sol bek için taffarel in brezilyaya gidip fluminenseli Carlinhos ile görüşeceği epeydir yazılıyodu.10 numarayı zaten f.terim söylemişti başkandan kaka yı istedim diye.stopere de tekrar serveti aldık mı transfer tamamdır adam jeneriklik gol bile atmaya başladı...

    YanıtlaSil
  5. maçın almanya'da olması bile yeter. inşallah çıkarız. çıkmasak bile takım bu sene hedefi tutturdu tur atlamak bunu taçlandırır

    YanıtlaSil
  6. diego, kjaer ve andre santos diyorum.
    riera'yı bu formu ve inanılmaz futbol bilgisi ile sol açığa bile atabiliriz. santos ve riera arkalı önlü oynar.
    Diego ile burak süper bir ikili olur.
    kjaer hem genç, hem hava hakimiyeti olan çok sağlam bir stoper.
    stoper, sol bek, forvet arkası bizi uçurur.

    Çeyrek final tahminlerim:

    Galatasaray
    Juventus
    Bayern Munich
    Dordmund
    Barcelona
    Manchester United
    PSG
    Porto

    YanıtlaSil
  7. Sol bek olarak adı geçen futbolculara bakıyorum hepsi hucum beki. Dünyada kaç tane takımın iki bekide hucum beki. Benim bildiğim bir elin parmağını geçmez. Peki durum böyleyken ve de elimizde eboue gibi hucumu iyi yapabilen bir bek varken ikinci hucum peki arayışı neden. Bence anlamsız. Riera zaten bu işi görür bu halde. Bence stoper oynayabilen bir sol bek lazım savunmayı iyi yapan. Bide şöyle bi durum var bir sonraki sezonda sol açığımız yabancı olacak yani %80 savunmaya yardım etmeyecek. Eğer bahsedilenlerden biri gelirse galatasaraya sol taraf geçen sene fenerin caner stoch solu gibi olur:)

    YanıtlaSil
  8. Kusura bakmayın da ama Andre Santos, Kjaer diyen arkadaşlar siz herhalde Santos'u arsenalde hiç izlemediniz. Adam 2 senedir yokları oynuyor. Şu anda adamı bedava verseler istemem çünkü bildiğin canlı bomba. keza kjaer de italya günleri pek parlak değildi. su an wolfsburg da ne durumda pek bilemiyorum ama ben olsam tedirgin yaklasirim bu transfere. kim almamız lazım pek bilemiyorum ama benim ilk hedeflerim Kolo toure ile salvatore bochetti.

    YanıtlaSil
  9. Yabanci olayini unutmayalim. Zaten kontenjan agzina kadar dolu, bir de onumuzdeki yil daha da dusecek.
    Yerlilerden de dogru duzgun adam yok. On plandaki yerli oyuncu Alper Potuk, o da gelecege yatirim. Acil ihityac degil.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir