4 Mart 2013 Pazartesi

İstikrar


Liderin nasıl bir lider olduğu zor zamanlarda anlaşılır. Bursaspor da Ertuğrul Sağlam'ın ayrılığından bu yana zor zamanlar yaşıyor ama bu dönemi iyi geçiriyorlarsa bu büyük oranda Batalla sayesindedir. Son 6 maçta attığı 5 golle nasıl bir lider olduğunu gösterdi Batalla.

Bunun yanında son oynadıkları Sivasspor maçıyla birlikte Bursaspor formasıyla 150. maçını oynamış oldu. 150 maç, dile kolay.

Böyle isimler ülkemize sıklıkla gelmiyor, bu yüzden de böyle bir döneme şahit olduğumuz için şanslı sayalım kendimizi. Galatasaray'da Hagi'yi izledim, Fenerbahçe'de Alex'i izledim, Bursaspor'da da Batalla'yı izliyorum. Sadece takımları adına da değil, ülkemiz adına güzel futbolcular bunlar, şanslıyız.

Şunu da merak ediyorum, Batalla Bursaspor'a gelirken hem Batalla hem de Bursasporlular ne düşünüyordu acaba. Transferin nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum, bir scout başarısı mı yoksa menajer önerisi mi ama önemli olan böyle bir efsaneyi yaratmak.

Batalla, Bursaspor formasıyla efsane olmuştur ve önce Bursaspor'un Batalla'ya, sonra da Batalla'nın Bursaspor'a kattıkları çok büyük. Herkes böyle bir futbolcuyu takımında görmek ister ama bana ''Batalla Galatasaray'a transfer olsun mu'' diye sorsalar, Bursaspor'da kalsın, futbolu orada bıraksın derim. Çünkü Batalla'yı izlemek o Bursaspor forması altındayken güzel.

Umarım sözleşmesi uzatılır ve Batalla'yı daha uzun süreler bu ülke topraklarında izleriz. Yükselen bir değeri var, yaşı olmayacak futbolculardan o da, bunu kanıtladı. Mutlaka önemli teklifler alıyordur ama Batalla'nın da Bursaspor'dan kopacağına ihtimal dahi vermek istemem...

1 yorum:

  1. 2016 ya kadar bizimle. Sözleşme maddesine Jubile yapacağıda konuldu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir