3 Temmuz 2014 Perşembe

Galatasaray'ın Kaybettiği Renk; Işıl Alben


Bir Galatasaray geleneği, her giden iyi işin devamında o işin bir şekilde sekteye uğratılması. Kadın basketbolunda gelinen son noktanın ardından yaşanan ayrılıklar. Ama bu ayrılık yaşanabilecek ve akıllara gelmesi en güç ayrılıktı. Sadece kadın basketbolu açısından bakmıyorum olaya, kadın basketbolu en önemli oyuncularından birini, kaptanını, ruhunu kaybetmiş olabilir ama tüm Galatasaray camiası açısından duruma baktığımda ise Galatasaray çok önemli bir rengini, değerini kaybetti.

Her açıdan bir fiyasko. Işıl Alben'le sözleşme yenilemek için o sezon takımın gidişatına bakmazsınız, herkes gider o kalır durumu geçerlidir Işıl Alben için. Ama basketbol yönetimi bunu yapmayıp, sezon sonuna bıraktığında yaşanan o cendere içerisinde Işıl Alben D.Kursk'a imza atmıştır, devamında da gelen büyük zaferler yönetimi kendisine getirmiştir ama artık iş işten geçmiştir. Şu duruma hiç gelmemek gerekiyordu, Işıl Alben'i asla suçlayamam sezonunun ortasında D.Kursk'la anlaştı diye.

Umudum ise bu ayrılığın uzun sürmeyecek olması, buna inanıyorum. Işıl Alben çok fazla tutunamaz oralarda, Galatasaray'ını özler, Galatasaray'ı yaşamak ister ve geri dönüş mutlaka gerçekleşir. Şimdilik yolun açık olsun diyelim, bizlere kattığı tüm değerler, yaşattığı zaferler için..

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir