19 Nisan 2016 Salı

Rakipler Galibiyet Hasretlerini Galatasaray'la Dindiriyor


Enteresan bir istatistik daha. Galatasaray'ın öne geçip puan kaybettiği maçların üzerinde duruyordum daha çok, o kadar fazla maçta öne geçip puan kaybettik ki o maçlarda skoru korumuş olsak şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Mesela Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyet haricinde öne geçip puan kaybettikleri maç yok. Fark buradan gelmekte.

İstatistiğe gelirsek, önce sevgili Serkan Çavuş imzalı olduğunu belirtelim. Galatasaray'ın Gaziantep deplasmanında aldığı mağlubiyet öncesinde Gaziantepspor son 11 maçında kazanamıyormuş mesela, bizi yenerek bu hasrete son verdiler. Eskişehirspor ise Galatasaray'a karşı kazanmadan önce son 9 maçında 1 galibiyet alabilen takımdı, bir de bizi yendiler. Antalyaspor için de geçerli bu, Osmanlıspor ve Rizespor için de. Galatasaray'ı karşısına alan bir nefes alıyor, galibiyet hasretine son veriyor.

Galatasaray'ın ise ligin ikinci yarısındaki performansına bakınca, 18. haftada Sivasspor'a karşı aldığı galibiyet var, belki de son iyi oynadığı maç olarak tarihe geçti. Bir de içeride Trabzonspor galibiyeti, o da hakemle birlikte ittire kaktıra. Ligin bitmesine 5 hafta kaldı ama 12 haftada sadece 2 galibiyetten bahsediyorum. Hamza Hamzaoğlu'nun topladığı puanlar olmasa neredeyse küme düşme potasında yer alacağız. Başka bir takım bu performansı gösterse küme düşmeyi hak etti deriz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir