13 Haziran 2016 Pazartesi

Bruma, Telles ve Dzemaili Üçgeni Üzerinde Çok Takığım


Bugün Kapustka'yı da andık aslında, Polonya'nın yeni yıldız adayı. Euro 2016 sonrasında da büyük bir transfer mutlaka yapacak, önemli bir değer. Önemi ise Ocak 2016'dan kaynaklı, o düşünülen gençlik akımının parçalarından biriydi, istenildi ama gerçekleşmeyen bir transfer oldu. Benitez kadar ısrar etmedik diyelim, onun yarısı kadar bonservise gelme imkanı varken. Sonrasında da transfer harekatından vazgeçildi ve bu yaz döneminde Kapustka'nın nereye transfer olacağını takip edeceğiz. Scout ekibini daha çok dinlesek güzel şeyler olacak ama neyse.

Benim konum Bruma, elimizde olan ismi konuşalım. Bu aralar Bruma, Telles ve Dzemaili üçgeninde çok takığım, sürekli bu isimleri konuşmam da onları yeni birer transfer olarak görmemden kaynaklı. Takipleri var bu adamların ama yok parasına kaybetmekten dolayı yaşadığım bir korku var. Yeni sezon için önemli alternatifler olacağını düşünüyorum, bunu da yeni yazmıyorum ama sıcak para olayında bu tarz isimleri yok parasına da kaybedersek çok üzücü olacak, gençleşiyoruz derken buna aykırı bir hareket.

Bruma için önce Monaco teklifi dediler, Galatasaray kendilerinden 8 milyon avro istemiş. Ne olur biter bilemem ama doğru uygulama. PSV ise Bruma için bonuslarla birlikte 5 milyon avro önermiş ki düşük bir rakam, yok parası dediğim olay bir anlamda. PSV'de büyük gelişim gösterir, yürür gider, o ayrı nokta ama Bruma'nın yerine düşündüğümüz, bahsi geçen isimlere de bakınca yok parası deme nedenim bu. Reyes'den Nakoulma'ya oradan Emrah Başsan'a kadar alternatifler zinciri var, Bruma'nın yeri dolmayacağı ama daha da yaşlanmak anlamını taşıyacak.

Diğer korkum da Telles dışında kalan iki isim yeni sezonda Galatasaray'dayım, geliyorum gibisinden bir şeyler söylemedi. Bruma'nın ayrılmak istediği konuşuluyor ama Galatasaray'ın istediği rakama çıkabilecek bir takım yok (olsa satışına kimse karşı durmaz). Dzemaili'nin de İtalya'da kalma hayali var gibi ama onun için de iyi bir bonservis kazanmak zor, Galatasaray'dan aldığı iyi bir ücret var. 

Aslında bu adamları küstürdük, olay o. Telles'in Inter'e gitmek istediğini düşünmüyorum ama önce Real Madrid sonra Konyaspor maçında yedek kalınca gitmek istedi, bir anda planlar içerisinde ben yokum diyerek. Sinan Gümüş için Bruma'dan vazgeçtik denildi, Sinan Gümüş'e de şans vermeyerek. Sezon içerisinde Umut Bulut'u sağ kanatta izledik, Bruma ise kenarda onu izledi. Dzemaili konusuna hiç girmiyorum, temposuz diyerek gönderildi. Şimdi geri dönmek söz konusu olduğunda da yok diyebiliyorlar..

3 yorum:

  1. bruma-poldi-sinan üçlüsü lig için yeterli olur; arkalarında cm(25yaşaltı)-şino-selçuk, telles-hakan-ched-linnes, muslera. omurga sağlam. eksik olan akıl ne yazık ki

    YanıtlaSil
  2. hafız bideki asıl sorun şu.genel olarak türk futbol kulüplerinin asıl sorunu .biz gençlere forma vermiyoruz.süre vermiyoruz.haliyle çürüyorlar.değer kaybediyorlar.ingiliz kulüpleri neden hollandaya belçikaya oyuncu kiralıyorlar.buralarda dakika alıyorlar aga.gelişim falan sonra gelir.en önemli şey dakika almalarıdır.al işte denayer.ligde 1200 dakika almış.bir önceki sezon celtic de 2400 dakika oynamış.5 gol atmış.

    bruma yı aldın oynat aga.2500 dakika süre versen ve istatistikleri çok fazla iyi olmasa bile değer kaybetmezdi en azından.

    onunçün kaputska yı keşke alsaydık demiyorum.mesele alıp süre vermek yeğen.gelişimine katkıda bulunabiliyormusun?linnes geldi bir hafta ilk 11 de sonraki hafta ilk 18 de yok.

    cemaliyi daha önce yazdım.sahte 9 numara gibi.olcay şahanın koşmayan versiyonu.isviçre de de forvet arkası oynuyor.

    YanıtlaSil
  3. Geçen sezon yolladılar Bruma'yı Melo'yu Telles'i 6.olduk!!Sadece ligde oynayacağız.Al sağlam bir santrofor bir defansif ortasaha(Melo geri gelebilir lige yeter) bir stoper..Bu oyuncular da kalsın haftada 1 maç yapacaz zaten yeter bize..Muslera(Cenk)Linnes(Sabri) Transfer(semih) Hakan(koray)Telles(Caralo)Transfer(Dzemaili) Selçuk(Bilal)Sinan(Bruma)Podolski(yasin)Sneijder!! Transfer(transfer) sayı 21 bence yeter..olcan-umut-chedjou gider..eğer Semih'e teklif varsa Semih Gitsin Chedjou kalsın

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir