10 Eylül 2017 Pazar

Antalyaspor 1-1 Galatasaray, bugün Tudor cesur değildi


Kötü oynadık, buna rağmen kazanabilirdik. Zemin ve sıcaklar elbette etmen, gayet mazeret ama iyi oynamadık. En azından topu tutabilirdik, bütün sezonu koş koş şekilde geçiremezsiniz. Bugün sakin kalmak gerekiyordu, topa basmak, rakibin verdiği açıkları değerlendirmek. Şu aşamada tek planımız tempo gibi, alternatif yaratmak gerekiyor ama orta saha için kulübede böyle bir alternatif yok.

Badou / Selçuk İnan değişikliği alternatifin olmadığına yönelik bir örnek. Badou bence de kötüydü, Milli Takım'dan en geç dönen isimdi ama tam açık alan yakaladığımız zamanda çıkacak isim değildi. En azından o dakikada, beklemek gerekirdi. Aynı anda Serdar Aziz de değişmek zorunda kaldı, bu da hamle şansımızı elimizden aldı. Feghouli daha erken girip, o açık alanı değerlendirebilirdi. Tudor'u oyuncu değişiklikleri konusunda hatalı buldum, cesur değildi.

Selçuk İnan'ı o dakika oyuna almak cesaret işi değil. Topu tutmayı, faul almayı hedefledi ama Selçuk İnan bu seviyede değil artık. Eskiden frikik atardı en azından, o özelliği dahi köreliyor. Feghouli'yle topu tutabilirdik, açık alanları hızlı şekilde değerlendirebilirdik. Son 5 dakikada oyuna girdi ama bana sorarsanız kalitesini belli etti, çok daha iyi olacak.

Belhanda, Tolga Ciğerci ve Selçuk İnan'ın yapması gereken işti bu. Topa sahip olacak, takımı sakin kılması gereken isimlerdi. Gomis'in golünü yaratan isim Belhanda ama maçın en kötüsü belki. Tolga Ciğerci desek geçen haftaların gerisinde, özellikle ortaya geçince çok fazla hata yaptı. Selçuk İnan'ı ise zaten konuştuk. Farklı plan üretmek gerekiyor işte, Tudor'un bunu düşünmesi gerekiyordu. Tempo ve pas yapamadığımız ortamda 1-0'ı koruyamadı.

Kötü oynamamıza rağmen kazanabilirdik dememin nedeni ise pozisyon vermiyorduk. Antalyaspor maça hızlı girdi, devamını getiremedi. Galatasaray ise özellikle ilk yarının son 15 dakikasında olması gereken gibi oynadı, golü buldu. 2. yarıda ise belki pozisyon bulmadı ama pozisyon da vermiyordu. Emre Güral'ın şutu var bir tane, onun da dönüşü yediğimiz yan top golü. Galatasaray'ın savunma kalitesinin yükseldiği çok net ama yan top olayını çözemiyoruz. Muslera'nın tek kusuru belki de, çıkmıyor toplara. Oysa maçı Galatasaray'da tutan isimlerin başında geliyordu.

Gomis'in ön alanda mücadelesine yazık oldu, müthiş bir maç çıkardı. Onu destekleyemedik, sıkıntı o. Topu tutmaktan, hücumda kalmaktan geçiyor o da. Belhanda işin içine giremedi, Tolga Ciğerci sanki fabrika ayarlarına döndü, Garry Rodrigues ise hareketliydi ama yaptığı asiste rağmen son tercihleri hep hatalıydı. 2. yarıda ise rakip açık alan verecekti, oraya kimseyi sarkıtamadık. Feghouli daha erken girebilirdi, oysa en iyi yaptığı işlerden biridir. 

Hayırlı bir puan kaybı olmasını diliyorum. Tudor'u daha cesur beklerdim, olmadı. 2. bir planın olmaması da diğer sıkıntı, tüm sezonu koşarak oynamak imkansız. Savunma kalitemizin yükselmesi güzel ama duran toplar yüzünden her maçta en az 1 gol yiyoruz, hala aşamadık bunu. Sıcak ve kötü zemin etmen tabii, Galatasaray'ı daha çok bozduğunu düşünüyorum. Moral bozmaya gerek yok, şanslı da değildik. 

30 yorum:

  1. İkinci devre Antalya iyice yüklendi nemli havaya rağmen bize göre daha diriydiler. 3 hucumcuyla oynadıklarından Fernando'yu fazla öne çıkaramadık. Belhanda NDiaye Tolga 3 lüsü top saklayamadı.

    Sahadaki gizli işsiz Belhanda'ydı. Dizilişte herkesin görevi vardı. Tolga ve Ndiaye, Fernando ile Gomis arasındaki büyük alanı kapattı Belhanda playmaker gibi top yapamadı topu saklayamadı Gomis'e de destek veremedi yeterince. Tolga Belhanda Ndiaye göbeğinin sorunu biraz da oyun görüşleri. Birkaç pozisyonda boş yerleri göremedik. İkinci devre sola çekti Belhanda'yı en azından alan kapatsın diye belki. Feghouli fizik olarak tam hazır değildi. Yoksa ikinci yarıya sağda Feghouli solda Garry'le başlardı bence Tudor. Belhanda Sinan gibi o gün nasıl oynayacağı belli olmayan bir oyuncu güven aralığı yüksek değil.

    Şu açıkça ortaya çıktı Garry dışında koca kadroda patlayıcı sürati olan ofansif oyuncu yok. Bu bence handikap ve önemli bir silahtan mahrum kalma hali. Welliton vb. hızlı forvet diye ısrar edişimiz boşa değildi. Top yapamayınca rakibi Garry dışında tehdit edemedik. Sinan'ı dener miydi o riske girmezdi çunku Sinan'ın ne oynayacağını kimse bilemiyor istikrarsız. Beşiktaş'lı Cenk o anlamda çok değerli her zaman ne vereceği belli. Belki Eren'i sokup rakibi önde tehdit edebilirdik ama orta saha ve savunmada açık verdiğimiz için o riske giremedi Tudor.

    Kadroda keşke Garry gibi süratli bir açık ya da forvetimiz olsaydı. Feghouli ısındıkça bence Belhanda'yı yedeğe çeker. Feghouli'nin oyun görüşü zekası Belhanda'nın çok önünde.

    Bu şartlarda 1 puan iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feghouli'yi daha önce oyuna alabilseydik, yapılacak hamle buydu bence. Hızlı isimler önemli, açık alanlar vardı ama sorun koşacak oyuncudan ziyade o topu atacak isimlerdi. Bunu da Belhanda, Ciğerci, Selçuk gibi isimler yapamadı işte.

      Sil
  2. Tudor Ndiaye çıkarıp selcugu alirken, belhandayi sola, tolgayi merkeze kaydırdi ve maçı verdi..
    Selçuk en iyi zamanlarında bile 10 numara oynayamadı, illa onunla oynayacaksan onu fernando ile birlikte defansın önünde oynatirsin, belhandanin yerini degistirmezsin ve selçuk hamlesiyle birlikte tolgayi çıkarıp boşa koşacak, dripling ve adam eksiltme tehditi olan bir oyuncu alır, geriye yaslanıp kontraatak oyununa donersin..
    Tudor bugün hem 3 puanı hem selcugu kaybetti.
    Kaldı ki tüm bunlara da gerek yoktu, antalya baskı kurmaya çalışıyor ama hiç bir şey yapamiyordu, bu maçta oyuncu degistireceksen ileri üçlüyü gidişata ve yorgunluk durumuna göre değiştirirsin, skor sende, ilk çıkacak oyuncu tolga, sonra da garry olur, bu kadar basit, taktiği ellemezsin.. Ndiaye ise çıkacak son oyuncu, illa her maç bu adamı oyundan alacaksan yedek klubesine donk ve emrahi hazirlayacaksin, selçuk olmaz, selçuk u alınca tüm dislilerin oynamasi gerekiyor, gereksiz bir risk almış oluyorsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tudor'a yazar, orası net. Selçuk İnan için eksi yazamam, son yıllarda hep bu durumda..

      Sil
  3. Rakipler biraz zorlaştı ve Tudor teknik direktörcülük oynamaya başladı.Yapamıyorsun oyunu okuyamıyorsun Tudor kabul et.Maç tam Ndiayenin maçı haline geliyor oyundan alıyor yerine koşmaya mecali olmayan Selçuk'u koyuyor.İnanamıyorum.Sonrasını izlemedim bile inanın.Neden izleyeyim ki maç Antalya-Karabük maçına döndü.Açtım GOT izledim daha heyecanlı.1-1 bitmiş dua etsin 1 puana.Haftaya Kasımpaşadan da süpriz bekliyorum çünkü biliyorum Tudor acayip taktik yapıp maçı verecek.Lato ve Feghuli tek umudu artık.Bakalım oyuncuların seni kurtarabilecek mi? Eveeeeet şimdi; geçen yıl tam da bugünlerde Mr.JOR için de aynısını demiştim: WİNTER İS COMİNG TUDOR.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erken bence bu söylemin, takım ise geçen sezonun çok daha ilerisinde. Hem oyun hem oyuncu kalitesi anlamında.

      Sil
  4. Ndiaye yorgundu Belhanda biraz top saklayabilse ya da bi işe yarasa Ndiaye ve diğer o yuncular belki o kadar yorulmazdı. Bitik Selçuk Belhanda'dan daha iyi top sakladı.

    Kadroda hızlı bir adam daha olsa antalya bu kadar rahat çıkamazdı. Gomis iyi oynadı top tekniği zayıf Ümit Karan (gençliği 2001-2002 sezonu) tipinde biri Gomis topu tutar ama birileri yardıma gitmezse 5-6 sn de topu kaybeder.

    Kadro dar Tudor'un elinde çok da birşey yoktu. Maçı izlediyseniz Antalya'nın hiç yorulmadığını gol öncesi de 15-20 dk oyunu domine ettiğini görür.

    Kenarda Yasin olacağına Arda olsa en azından top saklar takım nefes alır bu kadar bunalmazdı. Gol geliyorum diyordu. Top saklayan oyuncular fazla olsa kendimize gelirdik. Arda yerine Yasin'i seyretmeyi tercih eden Galatasaraylılar memnunlardır hala

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selçuk topu sakladı ama o anlarda topu saklamak değil de hücumda kalabilmek kıymetliydi, bunu yapamadık. Cesur değildi, mesele o. Badou'nun çıkması bence de doğru, yerine aldığı isim yanlış. Feghouli girmeliydi, Ciğerci / Fernando göbeği yapmalıydı. O dediğin olayı Feghouli yapacaktı zaten. Boşuna Arda'ya takılma, elinde isim var.

      Sil
  5. Bazı arkadaşlar mevsimsiz nezleye kapılmış. Sıcağın etkisi vardı dedik ki atarız ama cesaret verdik anlamsız ufak bir tehtid yaratsa tudor geriye 2 kosmasindan sonra biterse Antalya zaten bir ekstra da yok saçma bir korner baksa tehdit yok. He biz gitmeliydik evet biraz akışına bıraktık antrenör kaynaklı olabilir. Ama 1 1 sonrası 20 dk daha olsa kimin galip gelebileceği de ortada değil mi . Bence telaş yok hatta hayırlı bir kayıp bu arkadaşlar.. baksanıza birden sistemi tartışır oldu koca koca adamlar stres yaratmayalim onlara uzaylı degiliz bizde insan grubundan oluşan bir takımız. Anlasınlar ve ona göre oynasınlar. Herkes bi anlamsız gerildi sanki gs nin 2 sene sonra şöyle bir takım kurması ve 3 haftada 50 Bini bulmasından:) kısmen espri tabiki . Bir husus da şu bence bizim oyuncu grubuna bağlı olarak savunmamız gerçekten farklı artık bunu anlayalım ortadan tek poz dahi bulabiliyorlar mi hayır sadece orta yapmak kalıyor geriye rakiplerimize ilk maçta ki kornerin ortasını yapan deniz de ilk 5 te ayağını iyi kullanmada. Her hava topunu kesip uzaklastirir sin diye birşey bence çok gerçekçi de değil çünkü futbol ayak ile yerden oynanan bi oyun en nihayetinde. Takımda hocası da ilerleyecek el ele . Tudor şöyle böyle bismillah biraz sabır zamanla daha iyi olur. Saygılar herkese..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaygayara, yangın çıkarmaya gerek yok tabii. Olabilir, puan da kaybedeceksin, kötü de oynayacaksın. Üzüntüm şu, kazanabilirdik, kazanabileceğimiz bir 3 puan gitti. Bu oyuna ve şartlara rağmen.

      Sil
  6. O kadar milyon euro verip aldıgımız Badou yu 60.dk da oyundan cıkarmak içinmi aldık? Yerine giren de Selcuk.E o zaman biz niye o kadar milyon Euro harcadik ey Tudor?Badouya üzüldüm resmen adam oyundan cikarken benim suçum ne yahu der gibi baka baka cikti.Yektadan korkan bir Tudor.Yektanin top ayaginda olsa ne olacak Tudor.Yarin Basaksehir orta sahasi rakip olunca ne yapacaksin? Korkaksın Tudor korkaksin....Bir de Belhanda ya ne oynatmaya calisiyorsun lutfen bir ara anlat yoksa ben kafayi yiyecegim.Kosmak disinda da seyler yapabilir bu adam gor artik gor.Oyun sıkıştı madem, madem kontra yapacan at bunu gomisin yanina,cikar tolgayi yasin i at sola koptursun acik alanda bunu bile düşunmedi Tudor.Selcuk gir topu tut.İlkokul fişleri olurdu eskiden ayni ona benzedi.Tudorun seviye atlamasi lazim artik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Badou yorgun, yazıda da açıkladım. Milli Takım'dan en geç dönen o ve uzun mesafe. 2 gün oldu sadece, maalesef iyi değildi. Benim eleştirdiğim taraf başka. Tudor'un Badou'yu çıkarırken Feghouli'yi alamaması.

      Sil
  7. Tek maçtan 3500 lirayı kaybettim.ne zaman kendi takımımı kupona eklersem kesin galatasaray puan veya puanlar kaybediyviçbenim için olumsuz totem oldu.

    YanıtlaSil
  8. İkinci devre kontraya çıkıcam diye tolga'yı çıkarıp yasin'i almaya.cesaret edemedi. Etseydi muhtemelen mağlup olurduk. Adamlar haldır haldır geliyor top tutamıyorsun tolga savunmada direnç sağlarken çıkıp sürekli yanlış kararlar veren yasin girseydi 1 kontra fazla atardık belki ama 3-5 pozisyon fazla yerdik.

    Takımda kontraya koşacak Garry ve Ndiaye var başka da yok Gomis dahil.

    Feghouli maç oncesi destekle yürüyordu sanki. Hazır değildi zaten sert tempolu maçtı ve son değişiklik hakkıydı riske edemedi Feghouli'yi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rakip 2. yarıda haldır haldır gelmedi, baskılı gibi göründüler ama pozisyonları dahi yoktu. İyi tutuyorduk oyunu, Badou yerine Feghouli girse hücumda da kalırdık.

      Sil
  9. Şu puan kaybını Tudor`a yazmam ben. Benzer oyuncu değişiklik hatalarını 7. hafta dan sonra yapmaya devam ederse o zaman eleştiririm.
    Takım lige hepimizin beklediğinden iyi ve diri başladı. Milli maç araların da çoğu zaman bu tür kötü oyunlar olabiliyor.
    ama bu puan kaybı net Muslera ya yazar. Geldiğinden beri yan topları düzeltemedi. Her maç ta en az 1 aynı pozisyon. Yan toplara çıkacakmış gibi yapıp vazgeçiyor bu da tüm savunma oyuncularını eli kolu bağlı bırakıyor. Ya hiç hareketlenme ya da adım attıysan çık yüksel. Benim gözüm de kimsenin kredisi sonsuz değil. Kazandıkları paralar ile yaşadıkları hayat sahip oldukları hayat bir çok kişinin rüyasın da bile göremeyeceği cinsten. Bu kadar zamandır bu hatasına çözüm bulamaması yan toplara çalışmadığı anlamına gelir. Kendisini çok severim ama artık bu yan toplara çare bulmalı kendısını seven bu kadar ınsanı uzmeye hakkı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yazarım ama yangın çıkarmam, olabilir. Şartlar gerçekten zordu.

      Sil
  10. Maçın geneline baktığımızda N'diaye pek verimli değildi ikili mücadeleler hariç. Pas yapamadı ya da dribbling ile çıkamadı zeminden dolayı. Yorgundu da Cuma döndüğü için. Antalya üstümüze geliyordu ve baskıyı topu ayağımızda tutarak tempoyu düşürerek aklı selim oynayarak kazanmayı istedi Tudor plan buydu. Mantıksızda değildi. Selçuk alacak çevresinde dönecek pas yapacak topu gs ayağında tutacak. Ekstra bir istasyon olacaktı orta sahada duvar yerine. Top kayıplarını önlemek adına da olumlu bir hamleydi ancak burada esas problem saha zemini ve Selçuk inan. İdmanlarda performansı görünüyordur diye düşünüyorum. Pozisyon gereği bekleneni yapamadı. Onun yerine Feghouli'yi almak riskti bence hiç almasa da olurdu zemin fecaat. Selçuk'tan bekleneni alamayınca da sonuç böyle oldu tabi. Asamoah alınabilseydi, dün N'diaye yerine orta sahaya o geçerken Linnes sol beke dahil olabilirdi. Ya da genç bir "mc" kiralamakta fayda vardı son günlerde. Devre arası düşünülmeli bu.

    Ama bence Tudor Fegohouli'den ziyade Eren'i düşünmeli ve daha erken bir dakika'da oyuna almalıydı. Selçuk yerine de olabilirdi. Fernando Tolga önlerinde Rodrigez Belhanda kanatları varken Gomis'i sık sık Eto'o ve Van persie'nin sağlam günlerinde yaptığı gibi Ceza sahası dışına çekebilirdi. Böylece hem hava topu opsiyonunu Eren ile hem yerden istasyonunu Gomis ile sağlamak mümkündü.Ayrıca Eren'in servis edebileceği paslarda Gomis'in şut çıkarması da olası idi ve Antalya'nın bize yaptığı ön alan baskısını biz Antalyaspor'a yaparak, pasla değil aslında bu sezon ki takım karakterimiz presle oyunu Antalya yarı sahasında tutmamız daha olasıydı. Eren'e karşı bir ön yargısı var sanırım Tudor'un, kendisini hiç düşünmüyor. Ama sezon uzun ve Eren bir çok takımda 11 oynayacak kalitede ve verim alınırsa çok kilit açacak bir golcü. Ondan faydalanmamız gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feghouli yerine Eren girse sıkıntı şu, o topları bu forvetlere kim atacak. Öyle de bir sorun vardı, top atamıyorduk ki. Belhanda da kötü çünkü, sahada ise Garry var. Feghouli doğru tercihti diye düşünüyorum.

      Sil
    2. Maicon la uzun oynayacağız. Zemin kötü zaten yerden organize çıkamazsın. Dribbling Feghouli kendini koşarken sakındığından pek mümkün değil. Eren hava topunu indirecekti çevresinde gomis var. Juve maçında gelen golü hatırlarsın. Şişiren umut tu drogba indirdi ve sneijder attı. benzeri senaryoyla gelen antalyaya gol bulmak çok daha kolaydı. Eren i daha çok kullanmamız şart

      Sil
    3. Düşünülebilirdi ama o topu atamıyorduk ki, hücumda hareketlilik lazımdı. Top şişirebilsek zaten Gomis'i de bu yönde kullanabilirdik.

      Sil
  11. Malesef yedekte orta sahada alternatifimiz yok, en iyisi Emrah şu anda ama o da ofansif. Fizik olarak güçlü ayağı iyi bi yedek oyuncumuz yok ama Tolga bundan sonra geçer. Feghoul çok geç girdi ve hocanın Selçuk planını doğru buluyorum ama bu kadar kötü olacağını beklememiştir. Sezon başı Selçuk'u gönderip Gökhan İnler'i alsak çok güzel olurdu. Zaten kalma sebebinin de Türk ve kaptan olması olduğunu dünüyorum. Arda alınabilseydi Selçuk yollanırdı. Sinan gitmediği için alternatif alamadık ama hoca da kolay kolay Sinan'a şans ereceğe benzemiyor, güvenmediği belli. Bence Recep Gül'e Sinan'dan fazla güveniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sorun işte, Josue diye biraz da bu yüzden diyordum. Orta sahaya tempolu, hareketli bir alternatif yaratamadık.

      Sil
  12. Garry çok istekli ama son pasları ilk haftadan beri hatalı, hep Gomis'i düşüüyor halbuki geriye çıkarsa çok daha güzel olur. Ayrıca Linnes'in de sıkıntılı maçlarda sorun yaşadığını gördük. Takımımız bu sezon sol kolu sakat gibi oynuyor; sağ tarafın hızına, uyumuna yetişemiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lato işin içine girince umarım toparlar diyelim..

      Sil
  13. Antalya iyi oynadı diyenlere hiç bir şekilde katılmıyorum.İlk dakikadan itibaren her taç atışında, her aut atışında yavaş oynayarak tempoyu düşürmeye çalıştılar.Pozitif oynamadılar.Ortadan-sağ tarafımızdan hiç gelemediler.Maalesef bu sezon da zayıf kalan sol tarafımızdan yürümeye çalıştılar o kadar. Badou yoldan geldi yorgun deniliyor, o zaman ikinci yarıya saklasaydı Tudor. Amaç topu tutmaksa ilk yarı Selçukla başlasaydı. Badou yu da ikinci yarı 45 dk oynatıp takımı diri tutsaydı.Rodrigez de yorgun gelmişti sürekli ayağı dolaşıp durdu.Buna da çözüm bulunmadı.Maç öncesinde havanın sıcaklığı (yorgun gelecek oyuncular bakımından),saha zemin şartları (uzun top atabilecek oyuncular bakımından) hiç dikkate alınmamış. Tudor ilk üç haftanın gazıyla 3 puanı alırız zannetmiş.Sizin de hep dediğiniz gibi taktik esneklik çok çok önemli ve böyle özel şartları olan maçlarda esnek olmalıyız.Hep aynı oynarsak rakipler bizi kolay çözer.Peşrev yapıldı artık o geçti bundan sonra maçına göre en küçük ayrıntıyı dikkate alarak taktik belirleme ve tahmin edilemez olma zamanı.Bu nokta da da Tudorun kalitesini göreceğiz.İzlemeye devam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Antalyaspor da iyi oynamadı ama en azından baskı kurma ya da topu tutma noktasında iyilerdi. Biz o topu alamadık, mesele bu.

      Sil
  14. Dünkü maçı 3 madde üzerinden yorumlarsak büyük resimi görebiliriz bana göre:

    1)İdeal kadroda Serdar Aziz'in olması: Sakatlanma ya da hata yapma yüzdesi çok yüksek olan Serdar'ın ve üstelik burnu sorunluyken ilk 11 çıkması resmen hamle şansımızı düşürdü.
    2)Yanlış oyuncu değişiklikleri: Tudor sonucu çok belli maçlar harici hiçbir zaman kenardan gelecek doğru oyuncu tercihi yapamıyor, kafasında bir şablon var ve maçın sonucu ne olursa olsun aynı isimlerle değişiklik yapıyor. Dünkü maçta erken giren bir Feghouli hatta Yasin bile maçtan galip gelmemizi sağlayabilirdi.
    3) Tudor'un Tecrübe eksikliği: Oyuncu değişiklikleri haricinde, akan oyunu da okuyamıyor ya da maçı çevirecek kilit bir taktiksel değişiklik yaptığına şahit olmadım henüz (Riekerin de bile zaman zaman vardı bu olay). Kısacası Tudor belki Aykut Kocaman'ın takıntılı sistemiyle baş eder ama Beşiktaş deplasmanını ya da Başakşehir'i açacak taktiği verebileceğini kesinlikle düşünmüyorum. Galatasaray'ın kadrosu daha iyi olmasına rağmen Güneş Ve Abullah Avcı Tudor'u kolaylıkla alt edecektir diye düşüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum 3 yorumuna da, aynı şeyleri yazdım hemen hemen. Ama Tudor o kadar kötü değil taktik esneklik mevzusunda, şu an elinde iyi malzeme de var. Geçen sezon Beşiktaş'a çok sorun çıkardı Tudor, en iyi maçlarından biriydi. Beklemek lazım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir