21 Eylül 2017 Perşembe

Böyle futbolcuların Galatasaray'ı tercih etmesi çok kıymetli


Thierry Henry, Claude Makelele ve Mikel Arteta'nın teknik direktörlük stajı için Galatasaray antrenmanlarına katılmak için başvurduğu haberi var. Ayrıca kulübün yapısını da inceleyecekler ve bu başvurularına sıcak bakılmış. Bir süre Tudor'un teknik ekibine katılacaklar ve müthiş bir olay bu.

Böyle futbolcuların Galatasaray'ı tercih etmesi ve başvurunun da onlardan gelmesi kıymetli. Galatasaray'ın yeniden marka değerini hatırlamaya başladığını gösterir ki ne olursa olsun bu değer değişmiyor. Henry üzerinden konuşuyoruz ama Makelele ve Arteta da çok büyük futbolcular, böyle isimleri Galatasaray eşofmanlarıyla idmanda görmek güzel olacak.

Herkes için bir şans, özellikle gençler açısından. İdol kabul edecekleri isimler, edinilecek öyle tecrübeler var ki. Galatasaray'ın kadrosunda Fransa kökenli birçok isim de var, Gomis, Feghouli ya da Belhanda gibi. Galatasaray'ı tercih etmelerinde mutlaka bu da bir etken ve önemli bir bilgi / tecrübe aktarımı olacak.

Thierry Henry'i Galatasaray eşofmanlarıyla görmek, çıkacak fotoğrafları hayale diyorum da. Gomis'le aynı dönemde Milli Takım'da oynamışlıkları var, ortaya çok güzel kareler çıkacaktır. Şu bile heyecan veriyor, insanlar bu durumu konuşuyor ve merak ediyor. Sürpriz bir gelişme, kimse beklemiyordu ama güzel oldu, bekliyoruz..

2 yorum:

  1. İnşallah doğru haberdir de hayal kırıklığına uğramayız

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir