29 Kasım 2017 Çarşamba

Galatasaray'ın menfaatine olsun her şey, yanılmışım demekten gocunmam


Galatasaray için "ben demiştim" demek en sevmediğim şey. Söylediğim doğru çıkabilir, yanılabilirim ya da başka bir şey. Galatasaray'ın menfaatine olsun her şey, yanılmışım demekten, hatta özür dilemekten dahi gocunmam. Sinan Gümüş konusunda da böyle olsa keşke, keşke yanılsam ve en azından iyi bir alternatif kazanmış olsak.

Son dönemde çok eleştirdim, kendimce haklıydım. İsteksizliği ve olmadan oldum havası beni öyle soğutmuştu ki. Beklentim var çünkü, herhangi bir futbolcuya baktığım gibi bakmıyorum ona. Daha iyisini istiyorum doğal olarak, en azından mücadele etmesini istiyorum. Geçen sezonu müthiş bitirmişti, neredeyse her maç gol atıyordu ve bu adam gole yakın bir futbolcu zaten. Potansiyeli dahilinde hareket etse çok büyük sorunlar çözer.

Kulübemiz zayıf, yeterli alternatiflerimiz yok. Transfer zaten gerekli de şu kadrodan kimi kazansak kazanç olacak durumundayım. Sinan Gümüş'ün de kazanılmasını isterim, özellikle gol noktasında alternatifler bu kadar kısıtlıyken. Yetenekli adam nihayetinde, ne verebileceğini, potansiyelinin nereye dayandığını biliyoruz. İstikrarlı olmasa da gösterdi bunu, öyle dönemler var ki çok büyük heyecanlar yaşattı.

Sivas Belediyespor maçının ilk yarısında Sinan Gümüş'ün adını sanırım kimse duymadı. Hücumda yaşanan karmaşa içinde kayboldu gitti, biraz da kimsenin kendi yerinde oynamamasıyla alakalı. 2. yarıda ise sorumluluğu aldı ve maçı çeviren isimdi. 1 gol 3 asist ve bunu ilk kez yapmıyor, beklenti biraz da bu yüzden. Keşke kazanabilsek, bunu öyle isterim ki. Onun hakkında yanılmaktan da çok mutlu olurum, şu görüntüsü beni yeniden heyecanlandırdı.

Tudor'un Sinan Gümüş'den yana beklentisi var. Geçen sezon o şansı vermişti, yine verir. Biraz da Sinan Gümüş'ün biten yaz dönemini unutturması gerekecek, mücadelenin içine girdiğini yeniden göstermeli ve taraftarlar için adım atmalı. Sivas Belediyespor maçı umarım bir başlangıçtır, şu görüntünün devamını dilerim..

2 yorum:

  1. bence sinan avrupa'nın önde gelen bir liginde olmasa da gittiği o ülkenin büyük takımında kiralık oynamalı.. mesela club brugge gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belçika, Almanya, Hollanda fark etmezdi, bence o treni de kaçırdık.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir