20 Aralık 2017 Çarşamba

Büyük bir isyan ve reaksiyon bekliyorum, bu maçı futbolcular kazanacak


Göztepe karşısında Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar Galatasaray'ın başında olacak. Yanında Tudor'un da yardımcılarından Tuğberk Tanrıvermiş var. Gerçi bu maçı teknik direktörler üzerinden yorumlayamayız, futbolcuların karakter göstermesi gereken bir maç olacak. Tudor'un vedasını izledim de Gomis ve Badou Ndiaye dışında üzülen kimseyi göremedim. Yeni Malatyaspor maçı her şeyi gösterdi bir anlamda, bu ikili dışında kim mücadele etti. Futbolcuların istediği oldu bir anlamda, zaten son halka buydu, onlar da sırt döndüğü an bu iş bitti. Haliyle büyük bir isyan ve reaksiyon bekliyorum, bu maçı futbolcular kazanacak. Takımın başında kimin olduğu üzerine yorumlayamam yani. Tek maçlık da olsa görev zor, Göztepe maçının önemi bir maçtan daha fazlası. Yeni başlangıç anlamında kazanarak ligin ilk yarısını bitirmek gerekiyor. Tuğberk Tanrıvermiş 28 yaşında ve bu konuda geleceği olan bir isim. Emrah Baytaktar ise uzun yıllardır futbolun içinde, bu konuda her türlü donanıma sahip, bir süredir Galatasaray bünyesinde. Sorumluluğu almaları güzel, tabii bu işin devamlılığının olmamasını dilerim. Riekerink örneği yakın geçmiş, bu tarzda 2. bir yola girmek en büyük hata..

8 yorum:

  1. Göztepe maçının kazanılacağını düşünüyorum ama 2. yarıya kayseri deplasmanında başlıyacak olmamız avantaj mı yoksa dezavantaj mı olacak göreceğiz. Kayseri deplasmanında kazanırsak hem takım için hem yeni gelecek teknik direktör için büyük bir özgüven olur ama kaybedersek daha ilk maçtan medya tarafından dayak yemeye başlarız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlara bakmak lazım. Yeni hoca kim olacak, transferlerin durumu ya da.

      Sil
  2. Hakan Balta'yi idmanlara geri aldi. Zaten yedek kulubemiz iyi degil. Hakan Balta ve De Jong'a lisans cikartilmamasi hata. De Jong'u Donk'a tercih ederim. Hem kariyeri hemde tecrubesi yuzunden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hata değildi ama Balta'nın dönüşüne neden diyemiyorum. De Jong dönse neden derim..

      Sil
    2. Dogru hata degil tabi, gønderilmeleri gerekiyordu. Ama baktik kulup bulamadilar veya ayrilmadilar, yine Hakan Balta ve De Jong tecrubesi ve kariyerleri gøz ønune alinip Koray/Ahmet ve Donk'tan daha fazla is gørurlerdi. Her iki oyuncu da sonucta bircok takimda ilk 11'de oynayabilecek oyuncular. Ben De Jong'un dønmesine neden demezdim. Zaten maasini veriyoruz. Bari idmanlarda faydalansin. Kendini fit tutup Ocak'ta yine ayrilabilir. Ama Nigel De Jong køtu bir oyuncu kesinlikle degil. Belki yetenekleri sinirli ama sonucta City,Hamburg,Milan'da oynadi uzun dønemler. Evet gecmiste belki ama eminim her oyuncunun birbirinden yeni øgrenebilecegi seyler vardir. Lisansi olsaydi Fernando'nun yedegi olarak Ocak'a kadar gøtururdu. Tarik, Donk, Ahmet'i idmanlarda ve kulubede gørecegime Bu adami gørmek isterim daha iyi

      Sil
    3. 14 yabancın var, De Jong'a lisans çıkaramazsın. Donk dersen eğer aralarında yine fark var. Tudor çalışamayacağı isimleri istemedi, doğal. De Jong'u da gördük.

      Sil
  3. Ben Türkiye kupasını Emtah Bayraktar açısından daha önemli buluyorum. Malum altyapıdan sorumlu Hocamız bskalım kimleri bize sunacak? Eğer Tarık ve Donk oynarsa Bayraktar da kimseyle oynamasın. Boş boş iş yapmış olur benim nazarımda. Gençlere fırsat vermeyen boş bir altyapı hocası da bize yaramaz elbette.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru diyorsun, Bucaspor kadrosunu görmek lazım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir