20 Aralık 2017 Çarşamba

Yeni sezonda Galatasaray'ın bu formaları giyeceği söyleniyor


Fotoğrafın kaynağı https://twitter.com/esvaphane hesabı. Yeni sezonda Galatasaray'ın bu formaları giyeceği söyleniyor. Detaylar netleştikçe paylaşmaya devam ederiz, bu ilk izlenim olsun. Nike'ın sürekli bir denemesi var, klasik formalarda dahi bunları dener. Bir önceki sezon tırtıklı desen vardı, bu sezon ki parçalı deseni de malum. Gelecek sezon için ise klasiğe çok daha yakın bir parçalı forma bu. Kol ve omuz desenlerinde bir oynama yapmışlar bu sefer, yeni denemeleri de bu. Kötü durmuyor, özellikle parçalı formada etki dahi etmemiş. Siyah formada daha ön planda bu, beyaz forma ise sadeliği ile her zaman iş görür. Bu sezonun beyaz formasının kolları farklı renkte, ben de bunu beğenmiyorum. Böyle tamamen saf bir beyaz forma her zaman iş görür. Tabii değişebilir bunlar, üzerinde mutlaka oynamalar olacaktır. Parçalı ve beyaz forma iyi görünüyor, şimdilik bunu söyleyebiliriz. Uzun zamandır böylesine klasiğe yakın bir parçalı formamız da olmamıştı. Nike'ı bu konuda hiç anlamam, her zaman deneme peşindedir ve iplerin bizim elimizde olduğunu düşünmüyorum. Nike'a geçmeden önce Nike dedik durduk, şimdi ise diğer üreticilere bakıp neden Nike'dayız diyoruz..

6 yorum:

  1. Neden düz sarı forma yapılmıyor anlamış değilim.Elmanderle hatırlanan düz sarı formamız çok güzeldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona ben de takığım, yapılmıyor. Turuncu da aynı şekilde.

      Sil
  2. harbiden düz sarıyı taraftarın çok sevdiğini ne zaman keşfedecekler acaba? hoş nike neyi beceriyor ki onu akıl etsin.. rezil firma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nike'a bakıyor o iş, ipler bizde değil maalesef.

      Sil
  3. Parçalının altına sarı şort çok güzel duruyor ama uzun yıllardır gördüğümü hatırlamıyorum. Beyaz da güzel elbet ama sarı gibi yakışmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden kullanılıyordu, artık hiç denenmiyor bile.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir