29 Mart 2018 Perşembe

Fatih Hoca da söyledi, Sinan Gümüş şu aşamada Yasin Öztekin'in önünde


Fatih Hoca da söyledi, Sinan Gümüş şu aşamada Yasin Öztekin'in önünde. Göreve geldiği ilk zamanlar Yasin Öztekin daha sık süre alsa da ibre Sinan Gümüş'e doğru döndü. Fatih Hoca da Sinan Gümüş için rotasyonda yer açmaya çalışıyor ve sık süre vermeye başladı. O da son 2 maçta buna doğru cevap verdi ve yükselme eğilimi gösteriyor. Umarım devam ettirir. 

Eleştiri yaptığım dönem yazdıklarım hala geçerli. Eleştiri de beklenti üzerinden yapılıyor, başka kimse için bu kadar sert yazdığımı hatırlamıyorum. Yetenekli, herkesin beklediği bir isim ama istikrar sağlama noktasında 24 yaşını beklememeliydi. Daha önce yaşaması gereken bir çıkış olsa da bu da bir şey. Kendine özel fizyoterapist tuttuğu söyleniyor, özel olarak çalışıyor. Yeteneğinin üzerine çok daha önce gitmesi gerekirdi.

Yasin Öztekin'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve görünen o ki bu uzatılmayacak. Garry Rodrigues gider mi bilmem ama kalması durumunda dahi yabancı bir kanat oyuncusu bekliyorum. Recep Gül, Yunus Akgün gibi gençler de var ve orada bir açık görünmüyor. Sinan Gümüş ise hem yaşı, hem potansiyeli, hem de yükselişi itibariyle yeni sözleşmeyi almak üzere. Fatih Hoca'nın bu konuda bir isteği var ve sezon sonuna kadar mevcut görüntüsü devam ederse de buna kimse hayır diyemez.

Sinan Gümüş'ün kazanılma ihtimali beni heyecanlandırıyor. Fatih Hoca'nın varlığı da bunda en büyük etmen. Tüm oyuncular için fırsattı aslında, Donk'una kadar bu böyle. Koray Günter, Ahmet Çalık gibi isimler için de fırsattı yani, kullanamadılar. Kullanabilenler ise bugün rotasyonun içinde ve şampiyonluk yarışında kendilerine ihtiyacımız olacak. Yeni dönemde takımda kalma yolunda da önemli bir adım atmış oluyorlar.

Yasin Öztekin'in tüm beklentisi yeni bir sözleşmeydi aslında. Yabancı sınırı katı şekilde devam etse bunu da çoktan almış olacaktı. Geçmiş yıllar içinde bunu çok sık dile getirse de kendisine yeni sözleşme verilmemesi doğru karardı. Menajeri Ahmet Bulut, gelecek sezon Avrupa sınırlarında iyi bir yerde mutlaka görürüz. Arkasında iyi bir Galatasaray kariyeri bırakacak ve teşekkürü de hak ettiğini düşünüyorum.

2 yorum:

  1. Sinan potansiyelini gösterse keşke.Ben de çok eleştirdim ama eleştirme nedenim ondan beklentimin olmasıydı.O ise beklentiyi karşılamayı geç ben gideceğim dedi hep.Kopuk davrandı sürekli.Böylece taraftarın gözünde değersiz bi futbolcuya dönüştü ama Fatih hocanın gelmesiyle bi kıpırdanma başladı.Umarım bu devam eder.Hem bizim adımıza hem de kendi kariyeri adına bu önemli.Yeteneği var bunu iyice gösterirse iyi paralara satılabilir Avrupa'ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz olsun hareketlenmeye başladı. Ben de eleştirirken sürekli aynı detayın altını çizdim. Yetenekli, beklenti var ama bu doğrultuda hareket etmiyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir