24 Mart 2018 Cumartesi

Feghouli'den beklenti sahibiyim ve yolların bu kadar çabuk ayrılmasını da istemem


Feghouli konusunda ikiye ayrılıyoruz. Eminim ki kimsenin kalitesinden kuşkusu yok ama hala beklenen temponun uzağında kalması da düşündürücü. Aidiyetini sorgulamadım, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Şu eleştirilen halinin dahi toplamda 24 maçta 6 gol 8 asisti var. Bunu da sadece futbol aklıyla yaptı, seviyesinin yüzde 30'unda olduğunu söyleyebilirim. Yaz kampı mühim, Feghouli o dönemi sakat geçirdi. Yüksek tempolu bir takımız, o döndüğünde de bu tempoya ayak uydurması zor oldu. Henüz 28 yaşında, Feghouli'yle de uzun bir gelecek mümkün. Ligimizde pozisyonunun en önemli futbolcusu olacak, tek başına maç kazandıran adamlardan, bu haliyle bile. Yaz döneminde olası bir teklife satılabilir gibi bir düşünce var. Nedeni de hala beklenen seviyeden uzak olması. Bir yanım da yaz döneminde takımla kamp yesin ve temposunu geri kazansın diyor. O zaman da yaratacağı fark büyük olacak ve Feghouli ayarında bir futbolcu almak çok zor. Sağ taraf ya da 10 numarada rahatlıkla oynatabileceğiniz bir hücum jokeri. Sahte 9 da oynar, boş koşularıyla dahi fark yaratır. Feghouli'den yana beklenti sahibiyim ve kendisiyle yolların bu kadar çabuk ayrılmasını da istemem. Belhanda ve Feghouli için ısrarcı olmaya, onların iyi taraftarlarını ortaya çıkarmaya devam edeceğim..

13 yorum:

  1. Bence de 1 sezon daha denenmeli zira bu sezon sonu satmakla seneye satmanin arasinda cok ciddi ekonimik fark olmaz, icinde bulundugumuz maddi durum itibariyle ve sakat kadro muhendlisligimiz nedeniyle de cok daha acil bolgelerimiz var. Neredeyse hic kendini vermeden cok ciddi istatistik yapti potansiyeli yuksek ama devamliligi olmayan bir futbolcu oldugunu dusunuyorum ama Fatih Hocaya da guveniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerine alacağımız isme de en az bu kadar para vereceğiz ve tutacak mı bilinmez. Uçuk bir teklife hayır dememekle birlikte ben de bekleme taraftarıyım.

      Sil
  2. Bence de gitmesi yanlış olur.Fatih hocayla kamp görsün bi eğer seneye de şimdiki durumundan bi değişiklik olmazsa o zaman satılabilir diyebiliriz.Ne durumda olursa olsun piyasası olacak bi isim.En kötü aldığımız paraya elden çıkarırız eğer gelecek sene o bildiğimiz Feghouli gibi oynamazsa.

    YanıtlaSil
  3. Belhanda çok konuşuldu ama Feghouli'den çok az bahsedildi. Bu tarz oyuncular ülkede mutlu ise takımı seviyorsa verimli olurlar bi şekilde. Bi şampiyonlar ligi oynatıp açabilsek su adamların motorunu ligde hic tutulmazlar gibi geliyor bana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bahsediyorum aslında :)

      Sil
    2. Belhanda ile ilgili başlıkların çok daha fazla Feghouli yok gibi görünmüş o zaman bana her yazını okuyorum çünkü :)

      Sil
  4. en az 1 sezon daha kalmalı. kamp yemiş halini görmeliyiz. yine olmazsa, olmuyor olmayacak demektir.

    YanıtlaSil
  5. şu adamın bize katabilecekli sınırsız şey var. Ama var bir şeylik neden açılmadı anlamadım. Yaz kampı görür mü bilmiyorum ama umudum var benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek başına maç kazandırır, pozisyonunu da ülkede en iyisi.

      Sil
  6. ciddi anlamda ender oyuncu da böylesi doğaçlama ve uygulanabilmesi mümkün teknik ile zekası vardır futbolun. bu adam onlardan biri inanın..
    ıns verim alırız. ne yaptığını nasıl yaptığını çok zaman anlamayabilirz . hatta atamadıkları fazlasıyla şaşırtabilir lakin şu yaşı ve posizyonu ile ilgili daha iyisi kim bilmiyorum kesinlikle kalmalı ve taraftar olarak ciddi şekilde itmemiz gereken bir adam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu Milli Takım arasının da onun için iyi geleceğini düşünüyorum..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir