25 Mayıs 2018 Cuma

Muslera, Selçuk İnan ve Hakan Balta gibi isimlerin 2 ortak noktası var


Muslera, Selçuk İnan ve Hakan Balta gibi isimlerin 2 ortak noktası var. İlki çok uzun yıllardır bu formayı giyiyor olmaları, diğeri de kazandıkları kupalar. Hakan Balta'nın 5 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 3 Türkiye Kupası, Selçuk İnan ve Muslera'nın da 4 Süper Lig, 4 Süper Kupa ve 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu var. Hatta Hakan Balta'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan daha fazla kupası olduğunu, Muslera ve Selçuk İnan'ın da kendisini yakaladığını belirtmek lazım. Muslera'nın bir farkı da Galatasaray'da en çok kupa kaldıran yabancı futbolcu olması. Hagi'yi geçmek büyük iş olsa da Hagi'nin kazandığı kupalar arasında Uefa ve Süper Kupa'ları da bulunuyordu. Blog döneminde alınan kupaları derlediğim yazıda da bu 3 ismin imzası bulunuyor.. 

4 yorum:

  1. Böyle oyuncular kulübün hafıza kartları olduklarından, bir anlamda o başarılı günlerin ruhunu ilk kıvılcımda yeni oyunculara aktarabiliyorlar.Bu da kupalar yolunda çok önemli oluyor. Bu yüzden maaş durumları çok ekstra olmadıktan sonra mevcudiyetleri önemli diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muslera mesela. Fatih Hoca gelir gelmez yabancılara onun nasıl bir isim olduğunu anlatmış.

      Sil
  2. Hakan Balta eğer futbolu bırakacaksa guzel bir vedayi hak ediyor. Sonrasında da kulüp bünyesinde kalmalı gördüğüm en efendi futbolculardan...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir