3 Mayıs 2018 Perşembe

Umarım son 3 maçta bu seviyeyi korumaya devam eder


Belli dönemler bazı futbolcuları eleştiriyorum. Onlar da genellikle beklentimin olduğu isimler oluyor. Mariano'yu bir dönem sık eleştirdim mesela, çok daha fazlasını beklediğimden. Sezona iyi başlamış ama sakatlık dönüşünde aynı etkiyi gösterememişti. Son maçlarda ise Galatasaray'ı kurtaran, maç kazandıran isimlerden biri olmuştu. 

Garry Rodrigues konusu da buna benzer. Sezon içinde öyle bir etki gösterdi ki hakkında transfer söylentilerinin çıkması uzun sürmedi. Uçuk rakamlar hayal ettik, buna da kendimizi inandırdık. Bence üst bir limiti var, fazlası olmayacak. O üst limiti de sezon içinde işimizi fazlasıyla gördü ve şu an bulunduğumuz şampiyonluk yarışının en önemli parçalarından.

Kasımpaşa maçında attığı golde kalmıştı. Karabük deplasmanını bir kenara bırakınca da o maçtan bu yana gol / asist katkısı izleyemedik. Daha da doğrusu "sağa çekip şut atmak" dışında bir şey yapmaz olmuştu. Oysa onu özel kılan hızı ve patlayıcı özelliği değil mi. Beşiktaş karşısında bunu yaptı işte, çizgiye inmeyi de hatırladı, patlayıcı özelliğini de gösterdi. Devamında da golünü attı zaten, böyle oynamalı.


Bunda da hocanın hafta içinde onunla özel ilgilenmesi yatıyor olabilir. Tuttuğu futbolculardan biri olduğunu biliyorum. Hatta Ocak ayında Badou Ndiaye'yle birlikte ilk 2 sıraya dahi yazardım. Tudor döneminde de iyiydi ama Fatih Hoca'yla bambaşka bir noktaya gelmişti. Eleştirim de o noktaya tekrar geri gelmesi adınaydı. Umarım son 3 maçta bu seviyeyi korumaya devam eder..

7 yorum:

  1. Şu an bonservis seviyesi 15 miyon eurodur eğer premier lig takımı isterse üstüne bir kaç milyon daha kasabiliriz ama son kalan üç maçta bir iki gol ve asist daha yapar takım şampiyon olursa bonservis pazarlğı alt limit 20 milyon euro'dan başlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o rakamların önerileceğine hiç ihtimal vermiyorum.

      Sil
  2. Etrafında iyi hücumcular olursa bahsettigin seviyede daha uzun süre kalabilir fakat feghouli ve belhanda nin hücum yönünden zayıf olduğu zamanlarda tek başına etki edip oyunu sürüklemesi pek mümkün gözükmüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garry'nin o kalitesinin olduğunu ben de düşünmüyorum. İşleyen, iyi bir hücum düzeninde büyüyecektir.

      Sil
  3. Topu çekip şut atmaktan başka bişey yapmadığının farkına zor da olsa vardı ya da onu izlemeye gelen scout ekiplerine kendini göstermek istedi.Bunu Akhisar maçında anlayacağız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun farkındaydı aslında, nedense olmadan oldum havasındaydı :(

      Sil
    2. Dünkü maçta bildiğimiz Garry gibi oynadı.Sanırım düzeldi

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir