2 Haziran 2018 Cumartesi

O olgunluğa ulaşamadığınız sürece gelebileceğiniz yer belli


Deportivo'ya gittiğinde kendisi adına müthiş bir hamle yaptığını düşünmüştüm. 25 yaşındaydı ve tam bir vizyon hareketiydi. Futbolu gelişme gösterebilir, geri dönmesi durumunda da çok daha iyi bir Emre Çolak izleyebilirdik. İlk sezonu da bu yönde geçti, Emre Çolak'ın iyi performansından bahsediyorduk. Milli Takım adına kazanım olacaktı, kabul edelim ki yetenekli bir futbolcu.

Yetenek yetmiyor, o olgunluğa ulaşamadığınız sürece gelebileceğiniz yer belli. O olgunluğa ulaşamayacağını da çok kısa zaman içinde gösterdi. Galatasaray'a karşı tutunduğu tavır da cabası. Bir anda düşman kesildi, paylaşımlarını unutmadık. Bu yüzden de Galatasaray'a gelmesi imkansızdı ve iyi de oldu.

Suudi Arabistan'ın Al Wehda takımıyla sözleşme imzalamış, yıllık ücreti de 4 milyon avro. Bu adamın yaşı 27, en iyi olması gereken zamanlardı. Güzel para kazanacak, kendisi adına iyi bir anlaşma olduğuna kuşku yok. Yine de en iyi olması gereken zamanlardı, belli ki Milli Takım hedefi bile yok. Kazancıma bakarım demiş, saygı duyarım.

Türkiye'ye dönmesi durumunda alacağı rakam belliydi. 1 milyon avro civarını zor bulurdu diye düşünüyorum. La Liga'da devam edebilirdi ya da Avrupa'nın herhangi bir liginde. Menajeri Ahmet Bulut çünkü, Deportivo gibi bir takım rahatlıkla bulabilirdi. Tabii bunun için de futbolcuda vizyon olacak, futbola yönelik gelecek hayalleri olmalı.

Galatasaraylıların tepkisi gayet doğaldı. Çünkü kendisinin bu yönde bir niyeti yok ve 2 senede yapılan o paylaşımlar unutulmayacaktır. Beşiktaş'la adı geçiyordu, ben oraya gider diye düşünüyordum. Suudi Arabistan işi sürpriz oldu ve bir daha böyle bir parayı göremeyeceği için de teklifi kabul etmiş..

2 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir