12 Temmuz 2018 Perşembe

Gelecekse bile Galatasaray'ın sunduğu şartlarında gelmeli


Hala aynı noktadayım ve fikrim değişmeyecek. İçinde bulunduğumuz ortamda Trezeguet için 5.9 milyon avro veremeyiz. Trezeguet'i de geçtim, herhangi bir futbolcu için de vermemiz zor. Futbolcu satmadan bu tarz transferleri gerçekleştirmek zor. Futbolcu satsak bile alacağımız isim Trezeguet mi olmalı sorusuna vereceğim yanıt olumlu olmaz.

Potansiyeli olan iyi bir futbolcu, buna hiç lafım yok. Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla gösterdiği performansı da önemsiyorum. Galatasaray'a gelmesi durumunda da eminim ki Fatih Hoca'nın kalemi bir futbolcu olurdu. Ama doğru transfer tarzı bu değil işte. Doğru olan Henry Onyekuru'yu kiralamak ve bu tarz isimleri kovalamak.

Trezeguet konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Slavia Prag onun için 5 milyon avro'yu ödemeyi kabul ediyor, futbolcu da Çekya'ya gidip sağlık kontrolüne giriyor. Ne olduysa son dakikada futbolcu imza atmaktan vazgeçiyor. Çek basını da nedenin Galatasaray'dan gelen bir telefon olduğunu söylüyor. Aklıma direkt olarak Burak Yılmaz transferi geldi. Onu da Rusya'da kamptan getirmiştik. O doğru bir operasyondu, bunun için aynısını söyleyemem.

Bu gündemin kapanacak olması da mutlu edecekti beni. Çok fazla takıldık ve başka bir şey konuşmaz olduk. Trezeguet potansiyelinde futbolcu bulmanın zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gerçi Garry Rodrigues kalacaksa da Henry Onyekuru gibi bir ismi almışken yeni bir kanat almanın mantığını hiç anlamıyorum. Böyle bir transfer olursa bilin ki Garry Rodrigues gitmiş demektir. İyi bir bonservise gitmesine tamam ama Trezeguet için 5.9 milyon avro verilmemelidir tarafındayım.

Hala bir teklifimiz varsa da bundan ödün vermeyelim. Futbolcu + takas önerisi deniyordu, en kötü ihtimalle bunda ısrarcı olalım. Vereceğimiz ödünler bizden götürür. Şu ana kadar iyi kötü bir disiplin oturtuldu gibi görünüyor, asla geri adım atmamak gerek. Trezeguet gelecekse de belli şartları olmalı ama bu işi takıntı haline getirmenin hiçbir anlamı yok..

4 yorum:

  1. Sevinmiştim adam slavia prag'a gidince olmadı bir türlü. Bu aşamada 5 milyon euro harcanacaksa bile bu stoper veya orta sahaya ya da iki mevkiye toplamda harcanmalı.

    YanıtlaSil
  2. Elimizde 5.9 milyon euro olacaksa bunu orta saha ve stoper için kullanmalıyız.Acil ihtiyaç bu 2 bölge.Her ne kadar CL'ye gruplardan katılıyor olsak da Temmuz ayının ortasına geldik ve en azından önümüzdeki hafta orta saha transferini bitirmeliyiz

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir