19 Kasım 2018 Pazartesi

Ocak ayına kadar da oynamaya devam ederse eski piyasasına tekrar kavuşabilir


Maicon'un eşiyle alakalı yaşadığı sorunlar yeni değil aslında. 2018'in ilk aylarında da böyle bir durum vardı. Sonrasında sorunlar çözülmüş ve barışmışlardı. Şimdi de Maicon'un eşinin evi terk ettiği ve futbolcunun moralinin çok bozuk olduğu söyleniyor.

Hikaye de Maicon'un Suudi Arabistan transferiyle alakalı olabilir aslında. O ana kadar bir sorun yoktu. Futbolcunun Suudi Arabistan'a transferini düşünmesinden kaynaklı bir şeyler olabileceğine inanıyorum. Umarım düzelirler ve sorunlar çözülür diyelim.

Maicon'un iyi bir kamp dönemi geçirdiğini düşünüyordum. Sezona da iyi girmişti ama bu transferin gerçekleşmemesinin ardından düşüş yaşadığını görmüştük. Konu bizimle alakalı değil tabii. Al-Hilal'in Maicon için tekrardan harekete geçeceğini de düşünüyorum. Ocak ayında bu transfere kesin gözüyle bakıyorum.

Formayı kaptırması da biraz bu yüzden. Hem form düşüklüğü, hem de gideceğinin az çok belli olması. Ozan Kabak / Serdar Aziz'le iyi bir ikili yakalandı, bu rotasyonu da güçlendirmek gerekiyor. Şu an mevcut isimlere bakınca para kazanabileceğimiz yabancılardan biri.

Tabii formayı kaybetmesi de piyasasının düşmesi anlamına gelebilir. Sadece kiralama ücreti 3 milyon avro gibi bir rakamdı. İyi de bir opsiyon mutlaka olurdu. Şu an bonservis için 5-6 milyon deniyor, oysa daha fazlasını hedeflemek gerekir. Suudi Arabistan piyasasından bahsediyoruz.

Şans bulduğunda elinden geleni yapıyor. Üçlü savunmanın Maicon'a da yaradığını düşünüyorum. Arkasında Ozan Kabak ve Serdar Aziz gibi arkasını toparlayabilecek isimler var, haliyle Maicon'un ağırlığını o kadar konuşmuyoruz. Topu oyuna sokabilmesi, topla çıkabilmesi ve güçlü fiziği gibi özellikleri daha ön planda.

Ocak ayına kadar da oynamaya devam ederse eski piyasasına tekrar kavuşabilir. An itibariyle ona uyacak bir düzen içindeyiz. Bu düzen de birçok futbolcumuzu yükseltecektir. Maicon'un olası transferi, Ocak ayındaki hamleler adına olmazsa olmaz.

2 yorum:

  1. Biraz daha fazla para girebilir kasamiza oynarsa... Fatih Hocanın sistemine uymuyor formdan daha büyük sıkıntısı o bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3'lü savunmada iyi aslında, cuk oturuyor. Arkasını toplayacak 2 isim var çünkü. Bu yüzden de Maicon'un diğer meziyetleri ön plana çıkıp, daha yarar sağlayabilir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir