29 Aralık 2018 Cumartesi

Görünen o ki hoca mesaj vermek istedi, bu da yerine ulaştı


Her günü Serdar Aziz'le alakalı yeni bir gelişmeyle kapatıyoruz. Serdar Aziz'in bugün yaptığı açıklamaların önemi var. En azından bir kapı açıldı ve Galatasaray'da kalma olasılığı doğdu. Fatih Hoca'nın Serdar Aziz'i affedebileceğini düşünüyorum.

Kadro dışı olayının da Maldivlerle alakasının olmadığını tekrar edeyim. Bu bir süreç, o da son halka. En azından benim bildiklerim bu yönde. Serdar Aziz'in mücadeleden kaçmayacağını düşünsem de Fatih Hoca döneminde 3 kez maç önü ya da içinde oyunu bırakmışlığı var. Sivasspor maçı öncesi ve sonrası da işin son halkası oldu.

Görünen o ki hoca "mesaj" vermek istedi, bu da yerine ulaştı. Serdar Aziz'in bugün yaptığı özür açıklaması bunu gösteriyor. Tatili de bu noktada yalan oldu, şu an tek odağını Galatasaray'da kalmak olarak belirledi. Bunu anlaması güzel, hocanın da Serdar Aziz üzerinden verdiği mesaj herkese ulaşmıştır.

Ben Serdar Aziz'i sever ve beğenirim. Gittiği an bu ayarda alabileceğimiz 2. bir yerli stoper yok. Sahada kaldığında da Galatasaray için yapabileceklerini biliyoruz. Fatih Hoca kendisine hem Milli Takım hem de Galatasaray dönemlerinde fazlasıyla güveniyordu.

Ozan Kabak'ın durumu net değil, ayrılık ihtimali var. Maicon da satılıyor gibi görünüyor ki Serdar Aziz'den de vazgeçmek en az 3 stoper transferi gerektirirdi. Şu aşamada 2 hamle gerekliliği var, Ozan Kabak'ın durumuna bağlı 1 de olabilir. Miranda gibi sağlam bir adım atabilsek rotasyonu fazlasıyla güçlendireceğiz.

"Ben, bu konuyla ilgili olarak Fatih Hoca ile görüşmeden hiçbir kulüple görüşme.. Fatih hocama farkında olmadan bir saygısızlık yaptıysam özür dilemesini bilirim."

Menajerini de yalanlaması güzel. Menajeri geçen gün Galatasaray'a "Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a gidebilir" üzerinden mesaj veriyordu. Serdar Aziz ise Galatasaray'ın olmazsa olmazı olduğunu gösterdi. Ayrılsa dahi bu takımlara gitmeyeceğini düşünüyorum ki bu anlamda kendi adıma özür dilerim.

8 yorum:

  1. Söyledikleri kiymetli şeyler tebrik etmek lazım... Serdar Aziz bir değerdir ve kaybetmemek lazim. Sakatlık herkesin başına gelebiliyor. Reus Dortmund'ta yıllarını sakat geçirdi bu sezon takımı sirtliyor. Adamlar takımı yüz üstü bırakıyor sürekli sakatlaniyor diye yollamaya kalkmadilar ısrarla sahip çıktılar Reus da kaldı. Biz de bunu yapabilmwliyiz.hatalar varsa da özür dilenir tekrar edilmez mesele çözülür. Oyuncuyu anında kadro dışı bırakmaz kimseye fayda vermez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serdar Aziz hatasının farkında bence, mesajı almış. Tavrı ve üslubu da güzel.

      Sil
  2. futbolcunun cenaze namazı bile kılınmaz burak. hiç özür dileme. arka planda fener ile her konuda anlaşmıştır bile. emin ol buna (göz kırpma emojisi var burada)

    ha ama bu hamlesi çok doğru oldu. gerekirse hocamdan özür dilerim dedi, gs taraftarının ona sevgisini gördü. bu saatten sonra gitse bile "kalmak için her şeyi yaptım ama hocam beni sildi" deme hakkı kazandı.

    serdar hatalıdır. onu tartışmam. ama cezanın ölçüsü olur. her dakika kelle koparılmaz. bir ceza keser yola devam edersin. terim'in ona buna verdiği mesajlarla ömrümüz tükendi, artık yeter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaştığını zannetmiyorum, orada menajeri de bir oyun kurmak istedi ama Serdar Aziz bozdu.

      Sil
  3. Hatasını kabul etmesi erdemdir.Karakteri zayıf biri olsa misilleme amacıyla fener veya beşiktaş'a gitmek isterdi ama doğru olanı yaptı

    YanıtlaSil
  4. Bu konuda senin kadar iyimser değilim. İlki Serdar'ın "hocamla görüşmeden başka takımla görüşmem" açıklaması kalmak istediğini göstermez ama kendini aklar. Çabaladım olmadı bahanesi getirir kendisine. İkincisi tirajı 100 bin üstü bir gazetenin spor müdürü eski bir dostum bu konuyu konuştum kendisiyle. Geçmişte de bu gibi sakat olmadığı halde sakatım dediğini söyledi. Özellikle Tudor döneminde. Sahadaki savaşçı görüntüsüyle bu bilgiler tezat oluşturuyor. İnanması zor ama arkadaşımın doğru söylediğine de kuşkum yok. Bütün bunlara rağmen Serdar'ın bu dönemde gidişinin kapanmaz bir yara açacağı da gerçek. Bakalım bu labirent bizi nereye çıkaracak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursaspor döneminde de bu tarz vukuatları olmuş, doğru. Hoca ne düşünüyor tam olarak bilmiyorum. Bence mesaj vermek istedi ve yerine ulaştı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir