27 Aralık 2018 Perşembe

Ortalık yangın yeri ve resmi açıklama olmadığı için de temkinli hareket ediyorum


Ortalık resmen yangın yeri ve resmi bir açıklama olmadığı için de temkinli hareket ediyorum. Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un kadro dışı bırakıldıkları söyleniyor. Serdar Aziz konusu dünden bu yana konuşuluyor, Eren Derdiyok da son dakika haberi. 

Serdar Aziz konusunda resmi açıklama bekliyorum. Serdar Aziz'e inanır ve güvenirim. 2 gün önce de "mücadeleden kaçacak son adam" diye yazdım. Hala da aynı düşünüyorum. Bu adam geçtiğimiz sezonun neredeyse tamamını kırık burunla oynadı. Doktorunun da "mutlaka ameliyat" olmalı demesine rağmen.

Eğer Sivasspor karşısında oynayamadıysa gerçekten sorun yaşamıştır. Ertesi gün Maldivlere 10 saatlik uçak yolculuğu yapmasına da takılmıyorum. Önceki günün sabahından bu yana tedavi gördü, ertesi güne daha iyi hissetmiş olabilir. 90 dakika sahada mücadele etmekle 10 saat uçakta uyuklamak aynı şeyler olmamalı.

Başka bir sorun da yaşanmış olabilir. Bunu bilmediğim ya da hakkında bir şey duymadığım için yorum yapamam. Bu yüzden resmi açıklama bekliyorum. Açıklamayı yapan isim de Abdürrahim Albayrak değil, 1. ağız olarak Fatih Terim yapmalı. Serdar Aziz için "bu takımın kaptanı olacak" diyorduk. Bu kadar kolay vazgeçmemek gerekiyor.

Herkes satılabilir, yeter ki ciddi teklif alsın. Serdar Aziz için de böyle bir teklif varsa "neden" demem. Bir yerlerden fedakarlık yapmak zorunda olabiliriz, bilmiyorum. Yeri kolay dolmaz, ondan da eminim. Böyle bir 2. yerli almak imkansız. Yok parasına Serdar Aziz'i kaybetmek çok canımı sıkar.

Eren Derdiyok konusunda ise görüşüm net. Galatasaray'da yeri olmadığını düşünüyorum. Ligde 7, Şampiyonlar Ligi'nde ise attığı 2 golün nazarımda önemi yok. Vermediği mücadele, her fırsatta sakatım diyerek mücadeleden kaçışı (Porto deplasmanı / Fenerbahçe maçı), etkisizliği, kalite noksanlığı derken bu takımda devam etmemeli.

Değişim deniyorken böyle isimlerle yolların bir an önce ayrılması gerekiyor. 2 forvet diyoruz, o andan itibaren Eren Derdiyok'a yer kalmayacak. Ligin ilk yarısında mecburiyet kaynaklı bir şekilde idare etsek bile ligin 2. yarısında bu yaptırımı uygulamak gerekiyordu. Sadece Eren Derdiyok'la da sınırlı kalmamayı ümit ediyorum.

25 yorum:

  1. Serdar Aziz i severim bu konuda da haklı olduğunu düşünüyorum ama şu gerçek ki, kırık burunla oynamasının sebebi şampiyonluk değil A takımdaki yerini kaybetmemekti çünkü ancak düzenli oynamaya başlamıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A takımda yerini kaybetmemek de bir fedakarlıktır. O şampiyonlukta büyük pay sahibi ve kalitesiyle zaten düzenli oynayacak isim.

      Sil
    2. zaten as takimdaki yerini kaybetmemesi de sampiyonluktan dolayi. Oynamazss yerine gecen adamlarin ondsn kotu oldugunu biliyor. Gize batmadi ama serdar gecen sene ozellikle 2.yaridski buyuk maclarda sahadaki en sivrilmis 3 oyuncumuzdan biriydi. Bjk macinda oynayamadi onda da pozisyon verdik

      Sil
    3. Ben genele bakıyorum ve çok iyi bir futbolcu. Yerini 2. bir yerliyle doldurmak imkansız.

      Sil
  2. Serdarin bu kadar ucuz bir sekilde silinmesi ciddi anlamda sacmalik bir durum, hoca eski yillarda ki gibi zannediyor herseyi ama oyle degil, artik hersey degisti,oyuncu karakterleri falan degisti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca da haklı olabilir, alt metni bilmediğim için yorum yapamıyorum.

      Sil
  3. Serdari 5 e satmak bile yok pahasina bence,bu tarz bir kalitede yerli yok, hoca yine silip atiyor her zaman ki gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyler hemen inanmayin. Yalan gazeteci cok.

      Sil
    2. Ben hala açıklama bekliyor ve sorun çözülebilir diye düşünüyorum.

      Sil
  4. Bence Gomis'in satilmasi gibi tamamen amatörce ve panik sonucu olan bir olay bu da. Nasil Gomis giderken hicbir sey anlamadik, üzerine de adami defalarca karaladilar sonra Albayrak'in her söyledigi yalan yanlis cikti yine aynisi, bakkal hesabi yapip maasi yüksek diye ilisigini kesmeye calisiyorlar. Burak'in dedigi gibi bu saatten sonra Fatih Hoca haric, yönetimin hicbir aciklamasina inanmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün giderse Serdar Aziz için de aynısı olur. Panik halinde satılır ve olmadık bir rakama razı olmak zorunda oluruz.

      Sil
  5. Serdar ve Eren in takım bulması söylendiği haberleri doğruysa,Yönetim gemileri yakmış,icraatsizliğin nelere mal oldupunu görmüş ve de stoper ve santrafor transferlerini net olarak bitirmiş demektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O noktada yönetime güvenemem, Gomis olayında gördük.

      Sil
  6. Galiba Serdar a teklif geldi bizim beceriksiz yonetim de yok pahasına satacak oyuncuyu bu şekilde haber servis ederek itibarını kırmaya çalışıyorlar oyuncunun... Ama yemezler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da olabilir. Serdar Aziz'i satmayı taraftara anlatamayız diye bir kaos doğurmuş olabilirler. Yapmadıkları şey değil. Herkes hain onlara göre. Ozan Kabak için bile neler yaptılar.

      Sil
  7. Fenerbahçe tarihinin en kötü dönemini yaşıyor, ligi sondan birinci sırada tamamlıyor ama hala medya Galatasaray üzerinden dönüyor anlamak gerçekten mümkün değil...
    Yönetimdeki herkes hadi beceriksiz ulan bir tane dahi olsa profesyonel görüşe sahip kulüp dışından birini getirmek çok zor olmamalı.
    Özbek sözleşme imzalattığı tüm topçulara 7.5 M avroluk çıkış maddesi koyulmuş. Ulan senin yönettiğin mevki bu kadar ucuz mu? Gencecik her topçuna çıkış maddesini hangi akla hizmet koyarsın?
    Ozan eğer bize ( taraftarına ) sırt dönüp gidecekse eğer kendi bilir. Net 2 senesini yakar alacağı ahlar ile sakatlık yaşarsa futbol hayatını dahi bitirir.
    Serdar Aziz ise bambaşka bir konu Maicon derken olaya eklendi ama Ahmet çalık hala stabil.
    Medya bıkmıyor, usanmıyor hala Galatasaray üzerinden rant yapıyor.
    Hepsini geçtim sosyal medya yıkılıyor, bazı taraftarların hiç mi aidiyet duygusu yok! Hepsi mi iyi gün taraftarıdır. Ulan puan kaybında uykusuz işe gittiğim günlerin hâddi hesabı yok ama konuşulanlara bak! Forvet transferi (leri ) ile Başaksehir isterse Ronaldinho'yu futbola dönsün fark etmez en büyük aday yine biz olacaktık ama bu oyunların ardı arkası kesilmeyecek, net.
    Allah bu yönetime azda olsa akır fikir vermesini dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de buna zemin hazırlıyorsun çünkü, dönmesinden daha doğal ne var ki.

      Sil
  8. Yazdıkların üzerine az önce Ozan Kabak için yapılan resmi açıklamayı okudum. Kulüp Allah'a emanet onu anladım. Ozan da yolcu gibi. Yerli bu kadar kıymetliyken yerlileri birer ikişer yok pahasına elden çıkaracaklar anlaşılan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki Fatih Hoca var desek bile o da bir yere kadar yani. Daha ne yapsın.

      Sil
  9. Yönetim kaos ve bilgi kirliliği demek, şu ana kadar bunu gördük.

    YanıtlaSil
  10. 2 günde büyük bir cendere içine düştük. Şampiyon olursun, ertesi gün kaos çıkar. Bu Galatasaray geleneği oldu.

    YanıtlaSil
  11. 1- serdar aziz sık sakatlanan bir oyuncu

    2- ceza alanı içinde tam bi saatli bomba.tek hamleli stoper.

    3-fb maçında karar hatalı da olsa penaltı yaptırması ve sonrasında topu hakeme atması kırmızı kart görmesi bence sonun başlangıcı oldu.

    4-abartılacak bir stoper değil.

    5-bize oyun bilgisi üst düzey olay ve ceza alanında rakibe kayarak dalmayan bir stoper gerekiyor.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim beğendiğim bir stoper ve bu tarz yerli stoper bulmanın da imkansız olduğunu düşünüyorum. Sorunlar ayrı konu.

      Sil
  12. Serdar'ın konusu halledilmeyecek bir konu değil eğer sadece maça çıkmayıp bi kaç saat sonra tatile gitmesinden başka bizim bilmediğimiz bir sorun yoksa.Oturulur konuşulur sorun çözülür yani basına bile düşmemesi gerekirdi bu haberim.Ha başka bi sorun varsa da hoca çıksın açıklasın da bilelim yani.Yönetim iletişim açısından aşırı rezil durumda yani onların yapacağı açıklama tatmin etmez.Hoca şu an tatilde ve umarım dönünce açıklama yapar.Serdar satılacaksa dahi acele etmeye hiç gerek yok çünkü acele edilirse değerinin altına satılır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çözülecek gibi de duruyor zaten, son açıklaması yerindeydi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir