24 Aralık 2018 Pazartesi

Umarım hazırlık kampının tamamında takımla çalışabilecek seviyeye gelir


Bu sezon sakatlıklardan yana çok çektik ve bu sakatlıkların genelinin de temeli aynıydı. Yaz aylarını iyi geçirmedik, doğru yüklemeler yapılmadı. Devamında da adale sakatlıkları geldi. Bunun Milli Takım arası yok, adale sakatlığı her an her yerde başına gelebilir. Kulüp, Milli Takım ya da herhangi bir idman.

Emre Akbaba'nın durumu farklı, onun ayağında kırık oluştu. Sakatlandığında da 4-6 ay arası olmayacağı açıklanmıştı. Kendisi Mart ayı gibi beklense de güçlendirme çalışmalarına başlamış durumda. Bu noktada Ocak ayı kamp döneminde takımla birlikte yer alması sürpriz olmayacak. Emre Akbaba'nın dönüşü yeni bir transfer etkisi demek.

Galatasaray adına büyük bir yatırımdı. Ffp ile uğraştığımız dönemde dahi 4 milyon avro gibi bir bonservis bedeli verdik. Bu da "beklentiyi" beraberinde getirir. Ses getiren, beklenen bir transferdi. Bana sorarsanız sezona da kötü başlamamıştı. Ayağının kırılması çok büyük bir şanssızlık ve biraz da teknik ekibin hatası.

Rotasyon yaptığımız, bazı isimleri dinlendirdiğimiz dönemde Emre Akbaba'ya nefes dahi aldırmadık. Geldiği günden bu yana 11'deydi ve sakatlığı biraz da biz zorladık. Forvetsiz ortamda olmazsa olmaz tabii, gole en yakın futbolcumuz. O sakatlandığı günden bu yana da gol noktasında ne kadar zorlandığımızı aylardır izliyoruz.

Emre Akbaba benim için hücum jokeridir. Klasik 10 numaralardan görmemek lazım. Tam aksine forvet özelliği taşır ve bitiriciliğiyle ön plandadır. Rakip ceza sahası içinde ya da çevresinde bitirici etkisi çok yüksek. Bunun yanında kanatlarda da oynayabilir. Biz de sağ tarafta kullanmıştık, orada da kat ederek rakip ceza sahası içinde 2. bir forvet oluyordu.

Ligin 2. yarısında beklentim var. Umarım hazırlık kampının tamamında takımla çalışabilecek seviyeye gelir ve Ankaragücü karşısında kadroda görürüz. Hücum için böyle bir alternatif yazdığımızda kalitemiz yükselecek. Bir de bahsi geçen forvet transferleri var. Emre Akbaba'yı bir de öyle izleyin. İyi anlaştığı bir forvetle de etkisi çok yükseklere çıkar. Vagner Love'yi hatırlarsınız.

8 yorum:

  1. Feghouli ve Belhanda bu formda devam ederse çok hissetmeyiz yokluğunu ama yine de bir an önce geri dönüp oynamaya başlaması en büyük temennimiz... Umarım bi daha yaşamaz böyle bir talihsizlik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine alternatif. Kulübeye baktığımızda böyle bir hücum kozunu görmeyi isterim.

      Sil
  2. emre dönmeli ve sinan yılmaz'ın bahsettiği ortada feghouli, kanatlarda emre ve belhanda dizilişine geçmeliyiz. arkası da malum fernando ve ndiaye.

    sadece emre değil ndiaye ve fernando'dan da çıkış bekliyorum. e golcü de gelecek. bi anda 3-4 transfer yapmış gibi olacağız. herkes haddini bilecek! en büyük aday biziz! hocamız da saha içine döndü mü tamamdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belhanda'yı 8'de düşünüyorum, oradan ayırmamak gerekir.

      Sil
  3. Topa sahip olunması gereken maçlarda solda Belhanda ortada Feghouli sağda da Emre oynarsa çok iş yaparız.Bu üçlü varken Onyekuru ve Garry hamle oyuncusu olup kontra fırsatı yakalayacağımız anlarda sahaya sürülürse mükemmel katkı alırız bu futbolculardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum bu yorumuna. Belhanda - Feghouli - Akbaba yaratıcı isimler ayrıca, kat etmeleri halinde de etki göstereceklerdir.

      Sil
  4. Bütün Galatasaray düşmanları, şer odaklı müzmin GS düşmanı medyası, TFF, MHK vs.. tamamı uğraştı durdu; o da yetmedi biz kendi ayağımıza sıktık kurşunu ama işte puan farkını en fazla 2 puan yapabildiler.
    Şunu herkes iyi biliyor ki; Fatih Hoca eğer tahriklere gelmezse ve tamamen kendini sahaya verirse; yönetim de golcü ve stoper işini bitirirse bizim takım ligin tozunu attırır.

    UEFA cezasından girdiler baktılar ki orda bir şey yok. Şimdi klasik Galatasaray'da huzursuzluk var, hoca ile yönetim gerginliği yaşanıyor tarzı haberlere asılıyorlar. Bu zaten 96'dan beri Fatih Hoca - yönetim başlıklı arattırırın 500 kez yapılmış haber türüdür. Ama Cengiz - Abdürrahim ikilisi asla hocaya yamuk yapmazlar burdan da ekmek çıkmaz.

    Rıdvanı, şeytanı, kırmızı suratlı turgayı bilimum hırlısı kem gözlüsü biliyor ki Galatasaray hafif kafayı kaldırdı mı işleri bitik. Hoca aylardır cezadan dolayı mecburen sessiz. Himalayalara gitti, ganj nehrinin sularında yıkandı, arındı geldi. Kinini, intikamını alev topu yapıp içine gömecek. Şimdi hayvani sertlikte bir hazırlık kampı bekliyorum.
    Golcü de gelince, ciddi bir seri yakayacağımızı çok değil 4-5 hafta geçmeden de liderlik koltuğuna oturacağımızı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoruumun için teşekkür ediyorum ve yüzde 100 katılıyorum..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir