31 Aralık 2018 Pazartesi

Umarım yeni yılda gönlünüzden geçen, içtenlikle istediğiniz her şey gerçekleşir


Her yılın son günü blog üzerinden bir teşekkür yazısı yazardım. Bu blogun en güzel geleneklerinden biri olsa da uzun zamandır yazmadığımı fark ettim ya da bana öyle geliyor. Özellikle bloga katkı veren isimlerin altını çizerdim, bugün ise bloga en büyük katkıyı siz takipçiler ve okuyucular veriyorsunuz.

Şahsen mutlu oluyorum. Blog işi benim için büyük bir keyif, gittiği kadar da devam etmeye kararlıyım. Takip edildiğimi biliyorum, yorum atıyorsunuz, bu yorumlar kaynaklı güzel tartışmalar, beyin fırtınaları doğuyor. Forumlar öldü diye biliyordum ama biz yazıların altında o kültürü yeniden yaşatıyoruz.

Bazen fikir ayrılıkları doğuyor, bundan kaynaklı kimsenin kızmasını, küsmesini istemem. O orada kalıyor, sonra devam ediyoruz. Bu tarzda da devam etmeyi düşünüyorum. Sadece Galatasaray, futbol ya da diğer sporlar değil, farklı konular da konuşacağız. Diziler / filmler derken işin müzik ayağına da gireceğim. Kendi kişisel zevklerimi buraya yansıtmaya devam. Biraz daha kişisel bir bloga evriliyoruz. Tabii temelimiz daima Galatasaray.

Yazıların altında belirttiğim "destek" kısmı da umarım canınızı sıkmıyor, göz zevkinizi bozmuyor. Biraz daha farkındalık olması amacıyla paylaşıyorum, işin ciddi tarafı buna gerçekten ihtiyacım var. Biraz daha emeğin karşılığını alıyorum gibi hissediyorum. Bu konuda da yalnız bırakmadınız beni, sizlere ne kadar teşekkür etsem az.

Bazı yorumları kısa kesebiliyorum, hatta sosyal medyada cevap dahi veremediğim oluyor. Bunun nedeni iş yoğunluğu, o an içinde bulunduğum ortam. Yetişemediğim oluyor, bunun için de özür dilerim. Ama hepsini dikkatlice okuyorum, değer veriyorum. Bunu da biliyorsunuz.

Her zaman olduğu gibi tüm görüş, öneri ve eleştirilerinizi içtenlikle dile getirebilirsiniz. Blogu birlikte devam ettiriyoruz, bu kadar basit. Herkese iyi bir yıl dilerim, umarım gönlünüzden geçen, içtenlikle istediğiniz her şey gerçekleşir. 

9 yorum:

  1. Eyvallah Burak hocam sen yorulmadıkça biz halimizden memnunuz :) daha da güzelleşmesi dileğiyle tüm arkadaşların yeni günlerinin huzur ve sağlıkla dolu geçirmelerini temenni ederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, iyi yıllar diliyorum :)

      Sil
  2. Gazeteler sahibinin sesi, televizyon ekranları suni kavga mekanı, sosyal medya ise küfürden geçilmiyor. Böylesi ortamda bloğun ilaç. Araştırıyorsun(nasıl vakit buluyorsan artık:) biz de hazıra konup cart curt ediyoruz. fanatizmden uzak olman da harika. Kendi adıma reklam olayını hatırlatman iyi oluyor. Unutuyorum çoğu zaman. Sen yazınca tıklıyorum. Yeni yılın kutlu olsun bu arada. Sana, hepimize, takımımıza, aziz vatanın her bireyine hayırlar getirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim, iyi yıllar :)

    YanıtlaSil
  4. Bugüne kadar en uzun süre takip ettiğim ve okumaktan en çok keyif aldığım blog bu oldu. Gerçekten ellerine sağlık. Nice mutlu yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Valla ben de iş için laptop'ın başına oturunca her sabah önce bir senin bloguna bakıyorum. zaten futbol için okunacak düzgün kaynak yok gibi bir şey. bu sayfadan da galatasaray'ı takip etmek ve gündemi tartışmak çok keyifli oluyor. diğer takımlarla ilgili polemiklere yer vermeden yazıyor olman da ayrıca çok olgun ve klas bir davranış. 2019'da da bol bol içerik görmek dileğiyle diyorum ;) Selamlar.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir