3 Aralık 2018 Pazartesi

Unuttukları şu ki taraftar artık bu vaatleri yemiyor


Abdürrahim Albayrak birilerine şirin görünmeye çalışıyor olabilir. Bunu Galatasaray taraftarı yemez. Karnımız tok en azından, son dönemde yaşananlar da ortadayken. Beşiktaş karşısında da geçen haftalarda olduğu gibi hakkımız yendi, hafta içinde yaşananlar malum, geçen haftalara girmiyorum bile ve yapılan açıklamaların şirinliğine bakın. Az bile yapıyorlar bize, şu açıklamalardan çıkardığım sonuç bu.

Ben işin saha içi boyutuna ineyim. Orada da facia bir açıklama var;

"İlk devreyi 6 puan geride tamamlarsak, açıklamak istemiyorum pek, inanın ki konuştuğumuz anlaştığımız futbolcuları kadromuza kattığımız takdirde ikinci devrede bambaşka bir Galatasaray olacak. O zaman farklı şeyler konuşacağız."

Alanyaspor maçının sonunu hatırlayın. O gün basın karşısında "2 forvet alacağız" denmedi mi? Geldiğimiz gün itibariyle Eren Derdiyok'la devam ediyoruz işte. Gomis giderken Fatih Hoca'ya bunun sözü verildi. Bu söz verilmemiş olsa, yaşadığı tüm sorunlara rağmen Gomis'in gidişine evet der miydi Fatih Hoca?

Transfer yapmak kolay değil. Satmadan futbolcu alabilme durumunuz yok. Varsa da ben bilmiyorum. Bazı isimlerin kiralama ya da transfer durumu olsa bile, yaz aylarında piyasa daha genişken kimseyi alamayan bu yönetim, Ocak ayında nasıl bir aksiyon alacak?

Taraftara sus payı gibi bir açıklama. Unuttukları şu ki taraftar artık bunu yemiyor. Acı tecrübeyi yaşadı çünkü, yaşamaya da devam ediyor. Hiçbir vaade inanmam mümkün değil. İcraat görmemiz gerekiyor, o aksiyonu alabilecekler mi? Hiç zannetmiyorum, artık bana o ışığı veremiyorlar.

Ben burada "transfer" yazmaya devam ederim. Akıl koyan için o imkan var, bir şeyler yapılabilir. Yaz aylarında daha rahat yapılırdı, o ayrı konu. Bu yönetimin yapabileceğini düşünmüyorum işte. Ayrıca dönemlerinin bittiğine inanıyorum. Yönetemez noktaya geldiler, Fatih Hoca'nın gölgesi arkasına saklanarak da devam edemezler.

9 yorum:

  1. işin kötüsü yaptığı bu açıklamaları yalanladı,demiröreni arayıp ''fatih hoca zorladı o yüzden açıklama yaptım kusura bakma'' dediği ortaya çıktı bunu da yalanladı demek ki yalan değilmiş,20 dk önce dediği şeyleri yalanlayan adama bu konuda inanacak değilim, derhal istifa etmesi gerekiyor artık GS için yok hükmünde

    YanıtlaSil
  2. Maç sonu için çok gereksiz ver yersiz bı vaat olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Albayrak eskiden iyiydi ama 2. başkan olduktan sonra çok değişti. Koltuk değiştiriyor insanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum aslında. Eskiden bir sempatisi vardı, gün itibariyle onu da yitirdi. Koltuk egosu oluştu sanki, o duygu ve his kalmadı.

      Sil
  4. Eskiden ne kadar sempatikse su an bir o kadar antipatik benim gozumde. Fatih hocam cok guzel verdiydi inceden mesaji, ciksin forvet oynasin. Ne yani 6 puan geride degilde 7 puan geride girsek almayacak misiniz forvet ? Delirmemek elde degil. 29 gol atan santraforunu yolla, ustune cikip yerine kimseyi alma. Tamamen dangalaklik.

    YanıtlaSil
  5. Çok saçma ve boş konuşuyor.Derhal görevden alınması gerekiyor hele derbi sonu yaptığı barış açıklamasının olumlu tek tarafı yok.Galatasaray'ın böyle kaypak ve çıkarcı insanlara da hiç ihtiyacı yok.Ünal Aysal'ın bir çok doğrusu olduğu gibi bir çok yanlışı da var bunu gerektiğinde dile getiriyoruz ama 2014'te bunu ve federasyonda yancılık yapmaktan başka işe yaramayan herifi yeni listeye almamasıyla bişeyleri anlamalıydık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetimin bir şeyler sonu olacaksa bu da o halkalardan biri.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir