9 Ocak 2019 Çarşamba

Emre Taşdemir Galatasaray'da


Hala aynı noktadayım. Benim çok fazla umudum yok, yanılmayı diliyorum. Emre Taşdemir adına en büyük şans henüz 23 yaşında olması. Geri dönme ihtimali yaşıyla alakalı olacak. Son 2-3 yılda neredeyse topa dahi değmedi. Oysa 19 - 20 yaşlarında ülkenin en potansiyelli futbolcularından biriydi.

Bu sakatlıkları yaşamamış olsa gün itibariyle Türkiye'ye de de tutamazdık. Yerli olarak ülkenin en iyi sol beki olabilecek potansiyel fazlasıyla vardı. Fatih Hoca da o yaşlarda kendisini A Milli Takım'a ısrarla çağırıyor ve şans veriyordu. Sakatlıklar yüzünden o devamlılığı sağlayamadı.

Yönlü de bir futbolcuydu. Sol önde de oynayabilecek teknik kapasiteye sahipti. Orta sahada, hatta sağ açıkta dahi kullanıldığını görmüştüm. Ne durumdadır, çalışmalarına devam etmiş midir, sakatlık eşiği hala düşük mü bilmiyorum. Mutlaka kontrollerden geçmiştir ve hocanın bir bildiği vardır. Bu transferi başka türlü açıklayamam.

Nagatomo'nun da Asya Kupası nedeniyle 1 ay olmayacağını eklemek lazım. Ömer Bayram için alternatif oluşturuldu ya da Ömer Bayram'ın bahsi geçen transferi adına şimdiden yer doldurma gerçekleşti. Tüm bu soruların cevabını Emre Taşdemir'in Galatasaray formasıyla nasıl reaksiyon vereceği açıklayacak.

Hayırlısı olsun diyelim;

12 yorum:

  1. Acaba forvet için ne bekleniyor, Alan da kaçacak elimizden o olacak sanırım

    YanıtlaSil
  2. Sözleşme detayları belli mi acaba çok riskli bir sözleşme değilse bir şekilde elden çıkarabiliriz tutmasa bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım maç başı ücret üzerinden anlaşmışızdır.

      Sil
  3. Olası bir sakatlıksız geçen sezon ve iyi performans sergilemesi durumunda avrupa piyasasından gelen ilk teklifin kabul edilmesi gerekir ki o teklifi alabilecek potansiyeli fazlasıyla var. Umarım olumlu bir sezon geçirir biz de bu işten karlı çıkarız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakatlık sorunları var aslında, farklı farklı sakatlıklar. İlk sakatlığı zemin kurbanı olmasındandı.

      Sil
  4. Sözleşme detayları kesin olarak belli değil ama garanti ücret yok maç başı ücreti var diye yazıyor bazı haberler. Doğruysa güzel iş. Hayırlısı olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım böyledir, diğer türlüsü kabul edilemez.

      Sil
  5. Kırık burunla oynayan serdar ile ereni raporlara gore sakat degillerken oynamadılar diye yollayıp bursada ayni sorunu yasayan/yaşatan oyuncuyu almak cifte standart degil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil. Emre Taşdemir bir şeyi bahane edip sahaya çıkmamışlık yapmadı.

      Sil
  6. Tutarsa devam tutmazsa yolla transferi.Maç başı ücrete alınmış diyorlar.Artık top Emre'de.İyi oynarsa iyi bir alternatif kazanırız.Kötü oynarsa kaybımız olmaz.Alındığına göre demek ki sağlık kontrolünden geçmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de mali şartlarını bilseydik iyi bir değerlendirme yapardık :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir