28 Ocak 2019 Pazartesi

Eski olduğunu sanmam ama hocanın haberi var mıdır bilmem


Aslında bambaşka şeyler yazmıştım. Tabii yazdıklarım "bu fotoğrafı" gördükten sonra çöp oldu, hükmü kalmadı. Galatasaray'ın Twitter hesabından bu fotoğraflar 02:30 gibi paylaşıldı. Önce anlamadım da, acaba fake mi diye de birçok kez baktım. Sonrasında fotoğraflarda görüldü ki bir transfer toplantısı var.

Göztepe maçının ardından Fatih Hoca'nın söylemiş olduğu sözler üzerine yorumlar yapıyorduk. Hoca bu konuda mesajı net vermişti ve o mesajın da çok kısa zaman içinde yerine ulaştığını söyleyebilirim. Burada güçlü taraf Fatih Terim'dir, yıkılmayacak olan o. Yönetimin de Fatih Hoca'ya "mobbing" uygulamak yerine isteklerine kulak asması gerekiyor.

Yine söylüyorum, Fatih Hoca'yla çalışmayı rüyalarında dahi göremezlerdi. Şartlar öyle gelişti ki hocayla çalışma imkanı buldular. Bu süre zarfında da hocanın işini kolaylaştırmak yerine mümkün olan en zor hale getirdiler. Bunu da ilk günden bu yana yapıyorlar, yeni konu değil. Forvetsizliğin oluşturmuş olduğu gündemde daha da sık dillendirir olduk.

Bütçe var, kimse para yok edebiyatı yapmasın. Garry Rodrigues ve Ozan Kabak gibi iki ciddi satışın ardından hamle yapamaman kabul edilemez. Ocak ayı, son 3-4 gün gibi mazeretleri de kabul edemem. Bugünlere kaldıktan sonra havuz daraldı, alabileceğin isimler de belki değerlendi ama bu şartları da sen oluşturdun.

Tahtada bazı isimler yazıyor. Basit bir buzlanma yapılmış, çoğu isim de az çok çözülüyor ama kesin olan bir şey yoktur. İhtimaller üzerine konuşuluyordur, Fatih Hoca da karar verecek işte. Yeter ki kararı o versin, hocanın listesinde olmayan isimlerle anlaşılmaya çalışılmasın. 

Hocayla yönetim arasındaki buzlar erimiş midir, sanmıyorum. Yönetim bu fotoğrafı gecenin ortasında paylaşarak "bazı tepkileri azaltma" peşinde. Burada mühim olan hocanın istekleridir ve yönetimin de bu mesajı alıp, bu doğrultuda hareket etmesidir. 3 gün kaldı, bir şeyler olacaksa da bu 3 gün içinde olmak zorunda.

16 yorum:

  1. Şu camiada başkan gibi başkan yok mu arkadaş ya ? Liseli bir başkan gelse kasa boşalıyor, liseli olmayan biri gelse hayal kırıklığı oluyor. Artık Galatasaray'ı hak ettiği şekilde yönetecek güçlü biri gelsin yeter artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok gibi duruyor, gelen gideni aratıyor işte.

      Sil
  2. işleri güçleri şov ya

    YanıtlaSil
  3. Nereden baktın anladın bazı isimleri de :) Ben anlamadım hiç bir ismi, benim gibi anlayamamış kimselere de söyle hangilerini çözdüğünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşılıyor, çözüyor insanlar. Çok acemice bir buzlama yapmışlar.

      Sil
  4. Bence bu fotoğraf hala yönetimin Fatih hocanın arkasına saklandıklarını gösteriyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O net zaten. Israrla yazıyorum, hocanın gölgesi altında saklanıyorlar ama hoca o gölgeyi çekiyor.

      Sil
  5. son günlerde bazı komplo teorileri vardı. yönetimin hocaya ihanet ettiği yönünde. bu fotoğraflar o tepkilere karşı olarak paylaşıldı. problemlerin çözüldüğünü pek sanmıyorum ama bekleyelim bakalım. hocamızın söylediği gibi 31 ocak akşamina kadar sabırla beklemeye devam. umarım sonrasında istenmeyen olaylar çıkarttırmazlar bizlere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çözülmedi ama en azından transfer noktasında sorunlar biraz olsun ertelenmiş olabilir.

      Sil
  6. Fatih Hoca da dahil olmak üzere (Serdar Aziz ve Eren Derdiyok meselesinden dolayi) transfer doneminin sınıfta kalanları bir karede toplanmis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O meselelerde hocayı net haklı görüyorum :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  7. Başkan şov peşinde bu fotoğraftan bu anlaşılıyor.Dün de çıkıp yok serumla dolaşıyoruz yok işte eşim transfer yapmadığım için bana kızıyor falan dedi.Sözün bittiği yerdeyiz

    YanıtlaSil
  8. Başkanın terimin sözünden çıkma şansı yok sanki çok başlılık varmış gibi algı yaratmak saçma geliyor. Beceriksizlik ve karar verememe söz konusu. Sorumlu ise hepsi.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir