13 Ocak 2019 Pazar

Hak edene hak ettiğini vermek adına neden son günü bekliyoruz


Linnes'in sözleşmesi uzayana kadar yazmaya devam edeceğim. Kimlere ne paralar harcıyoruz. Olmadık yıllık ve bonservis ücretleri verdik durduk. Hak edene ise hak ettiğini vermek adına son günü bekliyoruz. 

Linnes'in şu ana kadar sözleşmesinin uzatılmamış olmasının bir tarifi yok. 27 yaşında, profesyonelliğinden şüphe etmediğiniz, ihtiyaç duyduğunuz her an beklentiyi karşılayan bir futbolcu. Sadece sağ bekte de değil, oynayabileceği birçok pozisyon var.

Sağ bekteki istikrarı bana sorarsanız Mariano'nun da önünde. Bugün ise Nagatomo'nun yokluğunda bir numaralı sol bek alternatifi olacak. Yarın orta sahada da oynar, sağ önde de. Yedek bıraktığınızda ses çıkarmaz, görev bekler. 

Takımın da en az kazanan futbolcularından biri. Hak ettiği zammı alması halinde de en az kazananlardan biri olmaya devam edecek. Neyi bekliyoruz onu anlamıyorum. Hak etti işte, gitmesi halinde yerini doldurmak zor olacak. 

Böyle aidiyet sahibi futbolcuları bulmak zor. Linnes'in transferi de çok başarılı bir öyküydü. Maalesef devamını getiremedik, oysa kullanmamız gereken bir coğrafya. Elmander oraları tarasa da henüz o kaynaktan kimse gelmedi.

Bugün birçok takımın Linnes'i isteyeceğini bilmek lazım. Garry Rodrigues'in sözleşmesi devam ederken zam yapıldı. Linnes'in ise sözleşmesi bitiyor, artık harekete geçmeli. Leipzig karşısında da gördük işte, bu adam Galatasaray'ın olmazsa olmazlarından.

7 yorum:

  1. elini kolunu sallayarak gider, sonra "hocamız çok doğru davrandı. linnes başı ağrıdığı için maça çıkmamış" diye yazı yazarsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin misin :) Abi şu tarz yorumlardan vazgeçin. Geçen sezon şampiyonluğu giderken dahi kaç maçı hocaya yazdım, eleştiririm yani. Ama bu sözleşme konusunun hocayla ne alakası var?

      Sil
  2. Uefa maaş ödemelerinden dolayı şuanda artış göstermek istemiyor olabilirler. Linnes ile de konuşup sezon sonu imzalayacaklarını söylemişlerdir.

    YanıtlaSil
  3. Uzatma olayı bu tarihe kalırsa oyuncu isteklerin ve diğer taliplerin artması doğal. Bu da anlaşmayı zorlastiriyordur haliyle. Kulup sözleşme uzatmayı yazın halletmeliydi.

    Aklıma mondragon için beşiktaşin devreye girmesi geldi. Beşiktaş bugün bek arıyor linnes'e sözleşme önerse haksız mı? Hatalı olan terimdir yazın ağırlığını koyup makul bir zamla sözleşme uzattiracakti. Ağırlığını serdara koyana kadar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artar tabii. Şu an Avrupa'da istediği takıma imza atabilir mesela. Mutlaka teklif alıyor ve rakamlar yükseliyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir