1 Ocak 2019 Salı

Miranda & Galatasaray, Ujfalusi'den bu yana dolduramadığımız bir yer


Stoper transferi gelir mi bilmesem de olmazsa olmaz görünüyor. Serdar Aziz affedilse, Ozan Kabak da takımda kalsa dahi o rotasyonun güçlenmesi şart. Söz konusu "tecrübeli" bir isimse Miranda dışında kimseyi konuşmaz olduk. Galatasaray'a o kadar güzel otururdu ki.

Inter'de formayı kaybetti. Yaş 34 ve ayrılığı olası. Hakkında da birçok transfer iddiası var. Ciddi şekilde Flamengo konuşulsa da onlar Caio ile o hattı güçlendirdiler. Galatasaray'a gelmesi olası görünse de talibi çok olacaktır. Özellikle de Brezilya takımlarının ilgisi devam eder.

Stoper konusunda birçok yazı yazdım. Tecrübeli ya da atlet, biraz daha hızlı isimler üzerinde duruyorum. Denayer'in yokluğunu hissediyoruz mesela. Diğer yandan uzun yıllardır "tecrübeli / lider" stoper ihtiyacı var. Ujfalusi'den bu yana dolduramadığımız bir yer.

O lider stoperin de Ozan Kabak / Serdar Aziz ikilisi için iyi olacağını söyleyebilirim. Özellikle Ozan Kabak'ın gelişimi noktasında katkısı büyük olurdu. Ujfalusi'nin Semih Kaya üzerindeki etkisini hatırlarsınız. Ozan Kabak çok daha ciddi bir stoper, onun üzerinde sağlanacak gelişimin sınırları yok.

Miranda'nın geriden oyun kurma özelliği ve hızı kıymetli. Lider özelliği olduğunu da düşünüyorum. Yaşının 34 olmasında sorun yok, en az 2 sezonu daha var. Bu sezona kadar Inter'in vazgeçilmeziydi ve Brezilya Milli Takım'ına seçilmeye devam ediyordu.

Tanıdığımız, bildiğimiz bir isim olduğu için çok fazla konuşmaya gerek yok. Bugün hangi stoperi almalıyız gibi bir soru sorduğumuzda da genelin cevabı Miranda oluyor. Uzun zamandır bekliyor ve Galatasaray'a yakışacağına inanıyoruz.

Sabırsızlıkla bu transfer için girişim olmasını umut ediyorum. Bu şartlarda daha iyi bir isim transfer etmek zor. Ayrılmak istemesi halinde Inter'in de sorun çıkarmayacağına inanıyorum. Çok şans bulmasa bile onlar adına garanti bir alternatif. Bunu da atlamamalı.

6 yorum:

  1. serdar ile takas edilse keşke :) ama serdar kalıyormuş sanırım. olsun. bir şekilde alabiliriz bence. en azından alınmayacak adam değil. ama yönetime güven sıfır. miranda'dan haberleri yoktur. yönetime miranda desek miranda kerr sanabilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inter gözden çıkarmış, takım bul diyor. Bence imkan var.

      Sil
  2. Miranda'yi Sochaux dayken hic beğenmezdim A.Madrid'in başarılı takım savunmasında defolarini iyi örttü Inter zaten takım olamadığı için yine değerlendirmek zor. Uygun maliyet ve 6 ay sonra çıkış opsiyonu olursa cok makul bi hamle olur ayni durum Mangala icin de geçerli.

    Bu arada 6m +1m bonus odedigimiz Maicon'u araplara 5 e satarsak yuh yani. 8-10 arasi eder arap fiyatı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inter performansı da iyiydi bence. Bu sezon De Vrij falan gelince ona yer kalmadı, mecbur arkada kaldı.

      Sil
  3. Abi mirandanin yasina ragmen hala hizli olmasina ne diyosun.. Bu ozellik cok kiymetli eger hizini korursa 3 sene faydalaniriz. Cunku daha 34ken bile hizi cok iyi. 2-3 sene icinde facia dususler yasamazsa cok faydali olur

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir