27 Şubat 2019 Çarşamba

The Defenders dediğimizde çok daha büyük düşmanlar ve zorlayıcı işler beklerdim


Doğruluğunu bilmemekle birlikte konuşulan iddiayı paylaşayım. Netflix'in Marvel dizilerini bir bir iptal ettiği haberlerini okuyoruz. Disney+ platformuyla alakalı bir gelişme, kendi dizilerini bu platformda yayınlamak istiyorlar. Netflix'le olan anlaşmanın da 2019 sonunda biteceği söyleniyor, haliyle de 2020 adına planlar var.

Bu dizilerin tam anlamıyla iptal olduğunu söyleyemeyiz. İddia da şu, Netflix'in iptal ettiği bu dizilerin bazı değişikliklerle birlikte Disney+ platformunda yayınlanacağı söyleniyor. The Defenders'in 2. sezonu için hazırlıklar başlamış, ilk olarak onunla başlayacak gibiler. Tabii bu iddia ne derece gerçek olur bilmiyorum. Daredevil ve Punisher'ın devam etmesini isteyenlerdenim.

Daredevil'i izlediğim arada The Defenders'i de aradan çıkardım. Daredevil'in 2. sezonunun 2. yarısı tamamen The Defenders'a hazırlık gibiydi. Proje, Netfilx'in Avengers'ı olabilecek mi diye büyük beklentiyle beklenirken hayal kırıklığı yarattı. Diziyi izleyenlerin geneli de aynısını söylüyor. Daredevil'in kurtarmaya çalıştığı bir iş. Gerçi bu tarz işlerden hayal kırıklığı olsa dahi keyif alabiliyorum.

Daredevil'in 2. sezonunda gördüğümüz "El" örgütü üzerine gidiyoruz. Elektra'yı yeniden hayata döndürüyorlar ve beynini yıkamış şekilde kendi çıkarları için kullanıyorlar. Kahramanların bir araya gelmesi klişe ama hepsinin kendi içindeki hikayesi tatmin edici. Bir şekilde birbirlerini buluyorlar ve "El" dediğimiz örgüte karşı savaşıyorlar. Klasik, New York'u kurtarma hikayesi diyebiliriz.

Örgüt kolay dağılıyor, dizinin büyük savaşı çok hoşuma gitmedi. Bu savaşa büyük de diyemeyiz gerçi. Kahramanların kendi arasındaki muhabbetleri güzel ve fazlasıyla Daredevil'in taşıdığı bir dizi. Aksiyon kısmında yine onun kalitesi var. Yine de The Defenders dediğimizde çok daha büyük düşmanlar ve zorlayıcı işler beklerdim. Daredevil'in sezonlarında çok daha büyük final ve aksiyon görüyorduk. Buradaki tek mutlu eden kısım Daredevil'in 3. sezonuna bağlantı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir