4 Mart 2019 Pazartesi

Bayern Münih'in yeni transferi Pavard ve Stuttgart'lı Ozan Kabak


Bir yanım keşke kalsaydı diyor, diğer yanım da gitmek için en doğru zamanı seçti. Avrupa'ya mümkün olan en kısa zamanda gitmek gerekiyor. Türkiye'de zaman kaybedildiğine inanıyorum. Burada da gelişim sağlarsın ama mümkün olan en yakın zamanda Avrupa havası solumanın önemi büyük.

Milli Takım adına seviniyorum. Ozan Kabak gibi müthiş bir "wonderkid" var ve uzun yıllara damga vuracak. Merih Demiral'ı da unutmamalı. O da Sassuolo için önemli bir yatırım ve İtalya'ya çabuk uyum sağladı. Oynayan futbolcular, beklemiyorlar. Haliyle de gelişimleri bir o kadar erken oluyor ve gelecekleri parlak.

Ozan Kabak adına üzüntüm takımının durumundan kaynaklıydı. Ozan Kabak iyi performans verse de takımı kötü durumda ve bir türlü kazanamıyordu. Hannover 96 karşısında o galibiyet nihayet geldi. Galibiyetten daha güzel olanı da Ozan Kabak'ın attığı 2 gol. Performans konuşuluyor ama bu tarz sürpriz işler beraberinde gelince bir anda ışıklar üzerinizde yanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Mario Gomez'le olan pozisyonunu paylaşmıştım. Ozan Kabak'ın kendi yarı sahasından getirdiği müthiş bir top vardı ama asistine yazık edilmişti. Bu sefer ise her 2 gol kornerden geldi ve ikisinde de forvet edasıyla usta işi bitiriş var. Beşiktaş deplasmanında direkten dönen topu direkt olarak akla geliyor. Orada da tam bir forvet edası vardı.

Fotoğraf da güzel. Sezon sonu Bayern Münih'e gidecek olan Pavard ve Ozan Kabak. Stuttgart'un üçlü savunmasının solunda Kempf, ortasında Pavard, sağında da Ozan Kabak'ı izliyoruz. Stuttgart'un bu tarz stoperleri iyi parlattığını yıllardır izliyoruz. Sezon sonu Pavard gidecek, eminim ki 1-2 sezon içinde de Ozan Kabak'ı çok daha büyük bir Avrupa takımında göreceğiz.

3 yorum:

  1. Almanya en doğru tercih... Karizmasi da var büyük kuluplerin dikkatini kolaylıkla çekebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stuttgart'ın da bu tarz stoperleri parlatması büyük şansı. Pavard en yakın örnek.

      Sil
  2. Çalışan kazanır elması kızarır...emek vermeden acı çekmeden olmaz ...saygı duyuyorum bravo bu kardeşimize...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir