15 Mart 2019 Cuma

Yeni Avengers fragmanı çok şey gösterip, bir yandan da hiçbir şey göstermiyor


Yine çok şey gösterip aslında hiçbir şey göstermemişler. Tek fark var, fragman ve tv spot'larında gösterilen görüntülerin filmin ilk 25 dakikasından olacağı söyleniyordu. Son yayınlanan fragmanda ise durum öyle değil gibi.

İlk fragmanda da Thanos'dan çok küçük bir bölüm vardı. Bu fragmanda ise sıfır Thanos. Avengers'ın ne yapabileceğine yönelik sadece teori üretebiliyoruz, elimizde çok fazla net bilgi yok. Zaman yolculuğuyla geçmişe gidileceğini biliyoruz ve yaşanacak değişimlerle yüzleşecekler.

Ant - Man'in varlığı quantum evreniyle alakalı. Onun gelmesiyle birlikte böyle bir ihtimalin varlığı ortaya çıkıyor. Tony Stark'ın filmin hemen başında geri döneceğini de gördük, onu da Captain Marvel kurtaracaktır. Captain Marvel da filmin hemen başında ekibe katılıyor.

Tony Stark'ın planıyla da son büyük savaşa hazırlanıyorlar. Quantum evreninde yolculuk yapmak için giydikleri özel kostümleri zaten görmüştük. Fragmanda görmemiz işin etkileyici tarafı olmuş. Soru şu, esas kötü hala Thanos mu yoksa zaman yolculuğundan kaynaklı yaşanacak olanlar mı? Sürpriz isimler de görebiliriz.

Fragmanın başı orjinal Avengers üyeleri için bir saygı duruşu gibi. Hepsiyle alakalı izlediğimiz hikayelerin küçük kesitlerini görüyoruz. Devamında da gidenleri geri getirebilmek için doğan küçük umudun peşine gidiyorlar ve çoğu da son savaşları olduğunu iyi biliyor.

Fragmandaki savaş nerede ve kiminle geçiyor bilmiyorum. O kısmın zaman yolculuğuyla alakası yok gibi, hatta savaşın içinde bütün kahramanlarımız da olmayabilir. İlk fragmanda Captain America ve Black Widow'un konuşması vardı, Captain America'nın kalkanı alırken elinin titrediğini görmüştük. Muhtemelen bu savaşın başlangıcıydı.

Fragmanın sonundaki Captain Marvel detayı da güzel. Bu tarz fragmanları seviyorum, filmle alakalı hem büyük merak uyandırıyorlar, bir yandan da çok fazla şey göstermeyerek heyecanı koruyorlar. Daha karanlık bir ton var, muhtemelen bu filmi çok gerilerek izleyeceğim. Vedalara ne derece hazır olduğumu bilmiyorum bile.

8 yorum:

  1. Behzat Ç izler miydiniz Burak Ağabey? Netflix'te yeniden başlıyor, bu konu hakkında da görüşlerinizi merak etmiyorum değil blogta 😉✊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok severim, o konuda resmi açıklama bekliyorum. Sürekli yeniden başlıyor iddiaları doğuyor ama bir türlü gelmedi.

      Sil
    2. Bu kez geldi gibi İnanç Bey, Ercan Bey paylaşım yaptı. Ama yine de resmi açıklama yaptıktan sonra yazıyı da bekliyorum merakla ✊

      Sil
    3. Ben yine de resmi açıklama bekliyorum :) O vakit mutlaka yazarım, Behzat Ç'nin benim için kıymeti büyük :)

      Sil
  2. Tony Stark'ı öldürürlerse bir daha Avengers serisi izleyeceğimi sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öldürebilirler, büyük ihtimalle de böyle olacak. Benim teorim boşa çıktı :(

      Sil
  3. Quantum evreninde yolculuk yapmak için giydikleri kıyafetleri daha önce nerede gördük?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşılan konsept çizimlerde ya da filmlerin öncesinde çıkan karakter figürlerinde.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir