8 Nisan 2019 Pazartesi

Şampiyonlar Ligi'nde takımların en iyileri paylaşılırken vitrinimizde Drogba vardı


Phoenix Rising ve Nice'la yapılacak işbirliğini daha detaylı konuşuruz. O işbirliği anlaşması dolayısıyla Drogba'nın Yeni Malatyaspor maçını izlemeye gelmesini konuşalım. Türkiye'ye daha önce ziyaretleri olsa da onu tekrar evimizde görmek güzeldi.

Ünal Aysal dönemini eleştiriyorum. Acı faturasını sonraki yıllarda sıklıkla çektik. Bir konuda ise daima haklarını veririm, o da vizyonları. Aynı transfer dönemi içinde Sneijder ve Drogba transferlerini izledik. Sneijder gibi bir ismin transferini Drogba'yla gölgeleyen yine biz olduk.

O Ocak döneminde de tüm Avrupa'nın gündemi buydu. Sneijder'i 28 yaşında transfer edebilmek zaten büyük bir iş. Bunun üzerine Drogba'nın ihtimali doğdu an bu işi bitirebilmek ondan da büyük bir hareket. Şampiyonlar Ligi'nde takımların en iyi ismi paylaşılıyordu ve vitrinimizde Drogba vardı.

Katkısı da büyük oldu. Sneijder'den gerçek anlamda katkı almak için belki yarım sezon bekledik ama Drogba sahaya adım atar atmaz etkisini gösterdi. Real Madrid maçını kim unutabilir. Ya da o şampiyonluk yarışında gösterdiği liderliği. 

Bu isimlerin Fatih Hoca'ya duydukları saygı da büyük. Fotoğraf her şeyi anlatıyor, Malatyaspor maçının en büyük heyecanıydı. Fotoğraf sosyal medyaya düşer düşmez yükseldik ve kenetlenme oluştu. Bu işi düşünenler çok güzel hareket etti, darısı diğer efsanelerin de başına.

6 yorum:

  1. Diagne de iyi top.oynadi malatya macinda demek ki drogbadan dolayi imis :)

    YanıtlaSil
  2. Bugün 3-2 yendiğimiz Real maçının 6. yıldönümü. Drogba'nın attığı gol 6 saniye öncesi gibi aklımda hala..

    YanıtlaSil
  3. Drogba bu isleri çok iyi yönetiyor ve kariyerinin her adımını müthiş doğru planliyor. Bize de büyük faydası olur reklam vb konularda. Sneijder de futbolu bıraktıktan sonra bize çok faydalı olabilir bu noktada. Hollanda ve Arap dünyasında. kendisi ile baglantiyi koparmamaliyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok isim daha var. Galatasaray'dan yolu geçmiş önemli isimler var.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir