14 Mayıs 2019 Salı

Gelin görün ki x takım çıkacak ve Mustafa Denizli'yi yine takımının başına getirecek


Mustafa Denizli'nin çok zorladığını düşünüyorum. Futbol mutlaka tutku, en son ana kadar sahanın kenarında olmak da olmazsa olmazı olabilir ama yapamıyor. Futbol çok değişti, günümüzün çılgın bir temposu var. Mustafa Hoca da buna ayak uyduramadı. Kasımpaşa dönemi de büyük bir hayal kırıklığıyla geride kalacak.

Farklı bir noktaya takıldım. İstifa mektubunda "ilk kez ortaya koyduğu hedefi gerçekleştiremediğini" belirtmiş. Galatasaray kariyeri çok eski değil, orada da büyük bir hayal kırıklığı var. Mutlaka istedikleri tam anlamıyla gerçekleşmedi, farklı hayalleri vardı ama kimse başarısızlığı inkar edemez. Son Galatasaray kariyeri felaket geçmişti. 

Eskişehirspor günleri de farklı değil. Son atımlık kurşun diyerek iddialı bir kadro kurulmuştu ama Süper Lig hedefi gerçekleşmemişti. O günden bu yana da Eskişehirspor belini doğrultamadı, maddi anlamda büyük zorluklar yaşıyor. Zorlukla transfer yapar haldeler. Bu da çok yakın örnek, kimse unutmadı.

Diagne'nin ilk yarıda gösterdiği çılgın performans olmasa neredeyse küme düşeceklermiş. Ligin ilk yarısını Galatasaray'la aynı puanı toplayarak 4. bitirmişlerdi. Bir futbolcunun denklemden çıkmasıyla açıklayamayacağım bir başarısızlık. Ocak ayında kendi standartlarında ciddi hamleler yaptılar ve Mustafa Denizli'nin çok iddialı sözleri vardı.

27. haftadan sonra doğan şampiyonluk ihtimallerini konuşuyordu. Kariyerine, geçmişine, futbol adamlığına büyük saygı duysam da iddialarının altında ezilmek durumunda kaldı. Başarısızlığın da bir mazereti yok. Ellerinde çok kötü bir kadro olduğuna inanmıyorum. Yine de gelin görün ki x takım çıkacak ve Mustafa Denizli'yi yine takımının başına getirecek.

5 yorum:

  1. takım kötü giderken onu kovmadılar. ama o 2 maç kala takımı hocasız bırakıyor. gerçekten ahlaksız bir davranış. 15 gün çalışmak fazla geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de enerji olsun, o karmaşada kalan 2 maçtan 1 puan alıp ligde kalmayı garantileyelim dediler. Bilemem.

      Sil
  2. Kasımpaşa İstanbulda olduğu icin birçok açıdan avantajlı bir takım bunu oyuncu transferinde kullanıyorlardi Kemal Özdeş de iyi bir futbol oynatıyordu. En büyük hatalari Kemal özdeşle yolları ayırmak oldu sonrasında zaten Mustafa Denizli'nin ilk yarı performansı sürpriz olan ikinci yarı performansı beklenendi. İyi bir hocayla bence eski hallerine ligde ilk beşi zorlayan durumlarına geri dönebilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diagne / Trezeguet uyumu da büyüktü, bu kayboldu.

      Sil
    2. Yeni oyuncular bulurlar yine bence

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir