20 Aralık 2019 Cuma

An itibarıyla Emre Mor dönemini de kapatıyoruz


Göztepe maçı öncesi kadroya alınmayan isimlere baktığımızda bir ayrılık daha kesinleşti gibi. Lemina ve Şener Özbayraklı sakat, Jimmy Durmaz da PFDK'ya sevk edildi. Seri için sakat denilse de yolların ayrılacağını hemen hemen hepimiz biliyoruz. Geriye bir tek Emre Mor kalıyor. An itibarıyla onunla da yolların ayrılıyor olması oldukça olası.

Hayal kırıklıklarımız isimli bir şey yazsak, listenin üst sıralarında kendisine yer bulacak. Allah'ı var, sorunlarıyla gündeme gelmedi. Celta Vigo zamanındaki "altın kaplamalı sandalyeli Emre Mor" yoktu. Çalıştığına ve mücadele ettiğine de inanıyorum. Olmadı yine de, futbolu öğrenemedi. Kendi dünyasında, bireysel bir futbol anlayışı var.

Taktik / teknik gibi konuların uzağında yorumluyoruz. Topu alıyor, çalımlıyor, kaleye gitmeye çalışıyor. Takım için de, Emre Mor için de bir organizasyondan bahsedemeyiz. Gerekli şansı buldu, birçok maçta forma giydi ama olmadı. Olacaksa da Fatih Hoca'yla olacak derken onunla da olmadı. Bu saatten sonra da Emre Mor'la uğraşabileceğimiz bir zaman yok.

Yusuf Erdoğan'ın adı geçtiğinde hepimiz tepki göstersek de gelseymiş daha katkılı olurmuş. Hız, mücadele derken futbolu yükselişe geçebilirdi. Ya da Gökhan Töre, zaten daha yetenekli. Biz ise ya tutarsa üzerinden Emre Mor'u kiraladık ve ben de bu hamleyi destekliyordum. Biraz da deneme yanılma oldu diyelim.

Kimine göre de bile bile ladesti tabii. Olmayacağını en başından bu yana yazıyorlardı. Ben ise görmek gerekiyor diyordum, gördük işte. Yunus Akgün'ü çok beğenmem ki onun da zamanında almışız. Bu saatten sonra ileri de gidebileceğine inanmıyorum, kademe kademe düşüşü devam eder. Fatih Hoca'nın Galatasaray'ı son duraktı.

Göztepe maçının kadrosunda Yunus Akgün de yok bu arada. İlginç kararlardan biri de o. Jimmy Durmaz ve Emre Mor gibi isimlerin olmadığı ortamda kanat rotasyonunda bir alternatif eksikliği var. U19'la oynayacaktır da şu maçın kadrosunda olabilir diye düşünüyordum. Hatta olması da gerekiyordu. Aksi halde niye sözleşme yeniledik ki?

9 yorum:

  1. Abi gørmusundur tek tek Arda hakkind aciklama yapliyor. Bir kac gun icinde Okan Buruk ve Gumusdag'nin aciklamasinda var, ki Gumusdag iki kez, hepsi isterse Arda Galatasaray'a gidebilir diye elden cikartmaya calisiyor. Bizim Yusuf Gunay'da bize ulasan birsey yok diye gecistiriyor.

    Emre Mor yerine Gøkhan Tøreyi istiyordum. Olmadi. Umarim Bilal yada yine Gøkhan Tøre olabilir. Yanilmiyorsam kisa sureli søzlesme yapmisti oda Malatyaspor'la.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arda gelir, yapacak bir şey yok. İstemesem de böyle..

      Sil
    2. Gökhan Töre'nin sözleşmesi ise sezon sonu bitiyor. Sezon başında ben de istemiştim. Garanti katkıydı.

      Sil
  2. futbolcu bile değil. futbol oynayan bir çocuk sadece. olmayacağı belliydi olmadı. hadi eyvallah.

    YanıtlaSil
  3. Adaylar arasında en garanti Gökhan Töre'ydi sanırım. Yaşı da çok ileri değil. Fatih Hocanın milli takımında da çok başarılıydı. Yine denense alınamaz galiba artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyorum :(

      Sil
    2. gökhan a katılıyorum ayrıca yusuf erdoğan bile bundan iyiydi.
      adam forma giydi diye almadık. olaya bak! adam seviniyor forma giyiyor biz vazgeçiyoruz! büyük kabahat herhalde!

      Sil
    3. O dönem tepki vardı, forma giyme hadisesi tuz biber oldu. Affedilebilirdi ama Yusuf Erdoğan'ın da beklemesi gerekiyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir