23 Mart 2020 Pazartesi

Fatih Hoca en kısa zamanda ayağa kalkacak ve bir nerede kalmıştık daha diyecek


Alınabilecek en kötü haberlerden biri olsa da en güçlü ve kısa zamanda döneceğinden eminiz. Fatih Hoca'nın çok daha sıkıntılı süreçlerden döndüğünü gördük. Yaşı ne olursa olsun, hepimizden de dinç. Yeni bir "nerede kalmıştık" mesajı yazar ve inandığımız tüm değerler adına savaşmaya devam ederiz. Hoca bir iyileşsin de, elbette soracağımız hesaplar var. İlk günden bu yana korktuğumuz buydu işte. Fatih Hoca bunun savaşını herkesten çok verdi.

Fatih Hoca, Beşiktaş maçının öncesinde ve sonrasında konuşurken tek başınaydı. O gün sözünün gitmesi gereken "en uç noktaya" kadar söyledi, asla sakınmadı. Haklıydı da. Bugün olacakları söyledi işte. Çıkıp maç sonu "bu durumu yeterince abartıyorsunuz" ya da "Türkiye en güvenilir ülkelerden biri" demedi. Ya da maç sonu 5-10 yıllık hesaplara girip lig tablosu oluşturmadı. Ağzında maskeyle "kimlerin erteleme istemediği" belli şovunu da yapmadı.

Şimdi onlar Fatih Hoca için "geçmiş olsun dileği mi" dile getiriyor. "Tutarlı" diye sözlük maddeleri yazılıyordu ya, çok tutarlı bir durum mu oldu. Hadi bu işin küçük ayağıydı. Bir de büyük ayak var, TFF ayağını da konuşalım. Spor Bakanı duruma el atmasa maçları seyircisiz oynatma çabası devam edecekti. Sadece TFF de değil aslında, tüm kurumlar diyelim. Şu olacakları hepimiz söylemedik mi, günler sonra yaşıyoruz işte. Yazık değil mi?

Şimdi futbolu yönetmeye devam mı edecekler? Sırf Fatih Hoca'ya cevap vermek için basın toplantısı düzenleyenler. Hoca için "birileri" diyerek cevap verenler, sözlerim sizlere. Kim haklı çıktı şimdi? Maçların erteleneceğini biliyorduk, sonunda da Fatih Hoca'nın dediğine geldiniz. 32 yıldır da böyle olduğunu hoca daha önce söylemişti. Şimdi intikam mı almış oldunuz? Sağlık demiyor muyuz, hırslarınız mı olaya bakış açınız?

Şampiyonluğunuzu ayrı, kupanızı ayrı, ne diyeyim. Göz göre göre oynattınız o haftayı ve şu acı tablo ile karşılaştık. Umarım başka kimsede böyle bir sonuç olmaz da süreci bir şekilde tamamlarız. Eminim ki Fatih Hoca en kısa zamanda ayağa kalkacak ve bir "nerede kalmıştık" daha diyecek. Çıkar güden herkes de mutlu mutlu yerinde oturmaya devam edebilir. Sıra onlara da gelir mutlaka. Hesabımızı soracağız, Fatih Hoca ayaklansın da..

Fatih Hocam ve Abdürrahim Albayrak'a büyük geçmiş olsun. İyi olsunlar da hep başımızda olsunlar..

20 yorum:

  1. Fatih Hoca'm sapasağlam geri döndükten sonra hepsinin de hesabını görürüz kaldıracağimiz kupalarla... İnşallah eskisinden de güçlü döneceğiz. Hep birlikte. Omuz omuza...

    YanıtlaSil
  2. bişey olmaz diye çok rahatım ben. yani olmaz di mi yoksa ben mi çok rahatım. fatih hocanın max 1 haftaya iyileşeceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok rahatım. Hoca neleri atlattı, bunu mu aşamayacak.

      Sil
  3. maskeli ağaoğlu konuşacak mı merak ediyorum?
    terim umarım avukatlarını toplar. elden gelen neyse yapsınlar
    3-4 çok bilen tip var ya. hepsine milyonluk davalar açsınlar
    türkiye olmaz ama. burada hukuk yok. aihm yoluna gitsinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun mesajlarını gördükçe deli oluyorum. O kadar yüzsüzler ki.

      Sil
  4. şu an tarifsiz bir üzüntü içindeyim. Bir o kadar da öfkeliyim. Söylemek istediklerim o kadar çok ki... Sosyal medyada yazıp yazıp siliyorum. Bize bunları yaşatanlar gün yüzü görmesinler inşallah.
    Hocam, yaşlı kurttur. Ne kışlar atlattı, evelallahın izni ile bunu da atlatacak. Kaybettiği savaş yok!

    YanıtlaSil
  5. Mustafa Cengiz'in ve kulübün açıklamalarını baz alarak F.Terim'in samimiyetini sorgulayan ve eleştirenler olmuştu. Şunu anlamıyorum; çalıştığınız kurumun her açıklaması bir çalışanın fikrini mi temsil etmekte? Fatih Terim yönetimden farklı düşünemez mi? Bir de şu salgın döneminde dahi taraftarlık yapmaya devam eden gerizekalılar var ki onlara hiç anlam veremiyorum. Gerçekten ligi bitirip kimi şampiyon yapmak istiyorlarsa yapsınlar. Anlamak mümkün değil, eşşek kadar adamlar salak salak açıklamalar yapıyor ardı arkası kesilmeden. Yok 5 yıl ortalaması alınsın, vay efendim mevcut sıralama ile bitsin bilmem ne... İnanılmaz ya!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirde olmak zorunda değiller ve Mustafa Cengiz'in açıklamaları hakkında yazmıştım da. Farklı bir şey vardı orada. Ama Mustafa Cengiz, TFF'ye karşı sert olamamakta, istifaya davet edememekte. Bu işi divan başkanı yapmak zorunda kalıyor. Hala sessiz başkan, teknik direktörü, 2. başkanı hasta oldu.

      Sil
  6. şu iş bitsin. herkes sağlığına kavuşsun o zaman görecekler dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Galatasaraylıların neler yapacaklarını. ama önce şampiyonluk. o tribünler tıklım tıklım dolacak her maç ve herkes tek bir şarkı söyleyecek Şampiyonluk şarkısı. TFF istese camia yı bu kadar hırslandırıp kenetleyemezdi.

    YanıtlaSil
  7. Abi ben şimdi şunu düşünüyorum
    Allah'ın izniyle hocamiz iyileşir ve yeniden her şey normale döner
    Lig baslar ve biz yine Allah'ın izniyle şampiyon olursak boyle bir algi yapmalarindan korkuyorum: Fatih Terim bilerek kendini hasta gosterdi maksat yine ağlayarak sampiyon olmak
    Bu dusunceler mutlaka olacaktir..
    Her şampiyon olduğumuzda tertemiz sampiyonlugumuza dil uzatan olmustur
    Mutlaka buna da bu kilifi uyduracaklar
    Düşüncesi bile iğrenç geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir şey diyemezler. Diyenler de nefretinde boğulur. Allah yukarıda..

      Sil
    2. Abim ne demistim sana?:)
      1ci perde kapandi sırada sampiyonluktan sonra sow var

      Sil
    3. beğen butonu getirseler tıklardım :)

      Sil
  8. Arkadaşlar kimm ne düşünür ne söyler umrumda değil benim. Rahmetli dayım 13 sene futbolculuğu kaptanlığı döneminde şampiyon olamadığımız adamın hatta adam kere adamın dönemimde 82 Kasım doğumluyum admımı fatih koymuş isterse 13 değil şu andan itibaren 30 sene şampiyon olmayalım. Ondaki sevgi ve saygının izahı tarifi var mı sadece sevdamız Galatasaray a değil ülkemize.
    Yeter ki rabbim sağlık sıhhat versin ailesini bizleri bu zor üzücü kahredici süreç ile sınamasın..
    İnşallah tüm insanlığa rahmet etsin Allah yaşayan biziz sıkıntıyı. Akledip talep etmek istemek de bizim görevimiz eğer inanıyorsak.
    Bir grup fenerbahçeli sadece aramız bozuk kanımız değil Allah şifa versin demiş hocamıza sağolsun var olsunlar bu yaşadığımız tecrübe insanlık olarak çok şeyi bambaşka hale sokmaya gebe hatta aslına olması gerekene sebeb belki de.
    Herkes değerli herkes önemli herkes de bu bilinç içinde hareket etmeli bu zamanda.
    Saygı ve sevgiyle tüm arkadaşlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca en güçlü şekilde ayağa kalkacaktır. Mücadelemiz devam edecek.

      Sil
  9. en acısı da ne biliyor musun? ne tümer gibi tiplere ne ebru köksaldı gibi cinslere hiçbir şey olmayacak.

    bizim yerimizde fb olsa hepsini işsiz bırakırdı. biz dava bile açmayız.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir