3 Ekim 2020 Cumartesi

Galatasaray'da olmadı, Karagümrük'te olacaktır


Geçtiğimiz sezon transfer edildiğinde, en umutla baktığım birkaç isimden biriydi. Yerli kalitesinin arttırılması noktasında, iyi iş çıkarır diye düşünüyordum. Gençlerbirliği'nden de tanıdığımız, son olarak forma giydiği Touluose'de de istikrarlı bir görüntüsü vardı. Bonservisi elinde, iyi bir yerli. Her şey beklenildiği gibi olmuyor işte. Sezona iyi girmiş olsa da, Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almadıktan sonra, keskin bir şekilde düştü.

Bu sezona girerken de, takımdan ayrılmasını beklediğim isimlerin başında geliyordu. Ciddi bir maaşı var. Bu maaşı da karşılayabilmek zor. Özellikle de Anadolu cephesinde. Nitekim öyle de oldu diyebiliriz. Ufak bir ffp oyunuyla, kiralama bedeli aldık ve yıllık ücreti biz karşılıyoruz gibi görünüyor. Aldığımız kira ücreti de 300 bin avro civarı bir rakama denk geliyor. Hayırlısı olsun diyelim. 1-2 gün rötarlı yazdığımın farkındayım.

Fenerbahçe - Karagümrük maçındaki performansını da görmüş olduk. Geç yazmamın artısı bu oldu diyelim. Galatasaray'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve oldukça diri durumda. Karagümrük'te de ayağının tozuyla ciddi bir etki bıraktı. Hatta bu performansın ardından, Galatasaray'da böyle olamaz mıydı sorusu da ister istemez soruldu. Olabilirdi tabii, olmamasını futbolcuya sormalı. Şans bulamadı diyemem, bu sezon da dahil olmak üzere, formayı aldığı anlar oluyordu.

Orta sahada da denendi hatta. Bir ara sol bek olabilir mi diye düşünüyordum. İyi bir sol ayağı var, küçük de olsa Riera dokunuşu olabilir mi diyordum. Oyun aklı var, sol ayağını da iyi kullanıyor. Sizi hücumda tutabilecek, kilit açacak futbolculardan biri. Rakip ceza sahası içine iyi orta keser, şut özelliği de iyidir. Karagümrük'te mutlaka başarılı olacak. Bizde ise olmadı. Olmuş olsa, 2 kenar oyun kuruculu düzen ona uyuyordu aslında. Feghouli'nin 1 numaralı alternatifi olarak düşünebilirdik.

4 yorum:

  1. Oynadığı birkaç maçta çok fazla top kaybetti. Ama yine de çalım denemeleri filan vardı. Feghouli gibi saklanarak oynamıyordu.

    YanıtlaSil
  2. sizce atalanta ideal 11'inden kaç kişiye şımarık taraftarımız "gs seviyesinde değil" der?

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir