22 Ekim 2020 Perşembe

Hocayı ve scout ekibini kötü göstermek adına yapılan algı haberine bakar mısınız?


Algı haberine bakar mısınız. Muslera'nın yokluğunda 2 kaleci adayı belirlenmiş ve bu isimler de Nurullah Aslan ile Fatih Öztürk. Scout ekibi de Fatih Öztürk'e onay vermiş. Bu tarz haberlerin çıkış kaynağı da belli. Mustafa Cengiz'in son açıklamalarına bakınca, az çok isim ortaya çıkar. Başarısızlığı olduğu gibi teknik heyete bırakmaya ant içmişler ve kendi beceriksizliklerinin üstünü örtmeye çalışıyorlar. Bu ayrı konu, onu da konuşacağız.

Haberin çıktığı kurum, o kurumun etkin isimlerini de düşününce, bu tarz algı haberlerine şaşırmıyorum. Nurullah Aslan dediğimiz isim, alabileceğin genç kaleciler içinde belki de en iyisi. Samsunspor da şu aşamada iyi yönetilen ve paraya ihtiyaç duymayan birkaç kulüpten biri. Beşiktaş onu ciddi şekilde istediğinde kapıyı 4 milyon avro'dan açıyorlardı. Parayı buldun da, Nurullah Aslan'ı mı transfer edeceksin?

Fatih Öztürk transferi doğrudur, yanlıştır ayrı konu. Verebilecek bonservis bedelin yoktu, bir yandan da yerli ve tecrübeli bir kaleci arıyordun. O denk geldi, aldın. Teknik heyet ne alaka, scout ekibi ne alaka? Fatih Öztürk'ü bilmek için scout ekibine mi ihtiyaç var ya da. Bu tarz algı haberleriyle birlikte, hem teknik heyeti, hem de scout ekibini ateşe atmaya çalışıyorlar. Neyse ki kimse yemiyor ve bunlara prim vermiyor.

8 yorum:

  1. Para bulup orta saha transferi yapamadık Nurullah Aslan için verilecek bonservisi.. haberi yapanlar cebinden mi karşılayacaktı acaba

    YanıtlaSil
  2. İbra edilmediklerinde ne büyük yangın yapıp yanlarında olmuştuk liseci zihniyete karşı. Tek kelime ile büyük hayal kırıklığı oldular. Efsane olabilecekken kestane olmayı tercih ettiler.

    YanıtlaSil
  3. Tuhaf bir çaba ve direniş içindeler. Acaba diyorum büyük bir yolsuzluk yaptılar, bir yandan onun üstüne örtecek formül arıyor, diğer yandan da gündemi mi değiştirmeye çalışıyorlar. Öyle ya görevi bir kaç ay sonra bırakacak ve aday olmayacak bir yönetim var. Üstelik başkanın ciddi sağlık sorunu var. Yunan ordusu gibi yaka, yıka çekilmenin nedenini bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an kalmak adına ısrar etmeleri kadar yanlış bir durum yok.

      Sil
  4. Konunun öznesine kesinlikle katılıyorum .bundan bağımsız samsunspor kalecisi nurullah fizik ve mental olarak bir hayli iyi bir kaleci iyi bir kaleci hocası ile çok iyi yerlere gelebilir..ben yaşıtı bu haftaki samsun eskişehir maçındaki rakibi olan ekremi'de çok iyi buldum geçen haftaki ümraniye maçında da iyiydi sanırım iki haftadır oynuyor daha önce başka bir oyuncu vardı..eskişehir'in malum kadro durumunu bilince değerli duruyor kaleciliğı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekrem'in öz güveni aşırı yüksek. Farklı da bir kaleci. Kaleyle pek işi yok, çok önde oynuyor. Takip etmek gerekir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir