16 Kasım 2020 Pazartesi

Mbappe, Neymar ve Cavani gibi isimlerin arasında Şener Özbayraklı


Fotoğraf da ilginç. Mbappe, Neymar ve Cavani gibi isimlerin arasında Şener Özbayraklı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde öyle bir ortamın içine düştük ki, önüme düşecek her fotoğrafı ilginç bulurum. Linnes'i liste dışı bıraktık ve Mariano'nun arkasında Şener Özbayraklı alternatif olarak kaldı. Galatasaray'da 2. yılına girdi ve zamanında Galatasaray formasını 3 sezon giyse de, çıktığı 3 maçını dahi hatırlamadığım Çağlar Birinci'nin daha iyi bir Galatasaray kariyeri olmuştu.

Kayserispor maçı için ufukta bir tehlike var. O da Şener Özbayraklı'nın maça ilk 11 başlama ihtimali. Kendisine hiç güvenmediğimi dile getirmeme gerek yok. Norveç Milli Takım'ında covid olayı patladı ve Omar'ın pozitif olduğu açıklanmıştı. Linnes de orada ve karantina içine girdiler. Hatta maçları da ertelendi. İyileşirler iyileşmesine de, karantina süreci olacak. Bu da Türkiye'ye geç gelmelerine sebep olabilir. Haliyle forma da Şener Özbayraklı'ya geliyor.

Transferine sevinmiştim. Hatta Fenerbahçe'ye değil de, keşke ilk etapta Galatasaray'a gelseydi. Çok düşük miktarlı bir çıkış opsiyonu vardı ve Bursaspor performansı sonrası Fenerbahçe'ye geçti. Orada ciddi şanslar bulsa da, beklentiyi karşıladı diyemeyiz. Bir de sakatlık geçişleri var tabii. Milli Takım'ın sağ beklerinden biriydi, rotasyonun önemli bir parçasıydı. Gökhan Gönül de sık sakatlık yaşayan isim, Şener Özbayraklı formayı birçok kez giydi.

Galatasaray'da da bu sakatlıkları izledik. Sık sakatlandı, formayı aldığı her an yine kaybetti. Mariano sallanıyordu yoksa, daha istikrarlı şekilde oynayabilirdi. Ciddi de bir ücreti var, bu yapı içinde sorun olduğunu düşünüyorum. Yolların bir şekilde ayrılması gerekecek ve Ocak ayından başlamak üzere bunu da konuşacağız. Sözleşmesinden çıkmak dahi başarı, o noktadayız. Kiralanabilir, sözleşmesi fesih edilebilir. Tabii futbol oynama isteği varsa.

4 yorum:

  1. Sakatlıklar çok fazla vurdu. fenerbahçede nasıldı bilmiyorum ama bizde hiç performans veremedi sakatlık yüzünden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orada da sakatlık dalgaları yüksekti ama bu denli de değildi.

      Sil
  2. Bizde ayagina pranga vurulmus gibi oynuyor ya hic topu alip gitmiyor nedense. Hemen oldugu yerden pas cikarmaya calisiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahaya çıkamıyor ki, ne zaman baksam sakat.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir