17 Kasım 2020 Salı

Neden kazanmayı denemedik ve kenarda tutmuyoruz bilmiyorum


Şener Özbayraklı, Jesse Sekidika, Kerem Aktürkoğlu, Emin Bayram ve Ali Yavuz Kol, henüz hiçbir resmi maçta süre alamamış. Omar'ın pozitif çıkmasının ardından, Şener Özbayraklı'nın süre alması yakın görünüyor. Diğer isimler için ise, en azından Türkiye Kupası'na kadar pek umudum yok. Görüntü bu çünkü. Oturacak bir 11 ve formasyon olduğunu düşünüyorum. Hocanın da kafasındaki alternatif isimler belli gibi. 

Bu yüzden de şu ortamda, x gencin formayı alıp, istikrarlı şekilde giymesini beklemiyorum. Kerem Aktürkoğlu, Ali Yavuz Kol ve Emin Bayram gibi isimlerden 1 ya da 2'si 21 kişilik kadroda yer alsalar da, maç istenilen noktaya gelmediği için süre bulamadılar. Yoksa bir 10 dakika da olsa şans bulabilirlerdi. En rahat geçmesi gereken Ankaragücü maçında dahi zorlandık ve zor bir galibiyet aldık. Süre adına, Türkiye Kupası en iyi ihtimal gibi görünmekte.

Sekidika'nın şansı dahi yok. O belli ki gözden çıktı ve Ocak ayında ilk ayrılacak isimlerden olacak. Transfer yapamayınca, bir ihtimal takımda tutuldu. Son gün düşünülen kanat hamlesi gelse, liste dışı kalacak isim olacaktı. Kulübe adına, hızlı bir kanat ihtiyacı olduğu açık. Neden kazanmayı denemedik ve kenarda tutmuyoruz bilmiyorum. Transfer yapılamıyorsa, kendi içine dönersin. Sekidika şu ortamda şans bulabilirdi.

Aslında bu isimler arasına Oğulcan Çağlayan'ı da eklemek gerekiyor. 2 maçta aldığı birkaç dakika olsa da, buna şans buldu gözüyle bakamayız. Gerçi orada da diri olması gerekirken, ayakta kalmakta, topu sürmekte dahi zorlandı. Demek ki zamana ihtiyacı var ve geçen sezon Taylan Antalyalı'nın bulduğu şanslar gibi yavaş yavaş yükselebilir. Bir noktada hoca dokunuşu bekliyorum. Bazı isimlere o dokunuş geldi, bazı isimleri ise göremedik bile.

10 yorum:

  1. Hoca 4. döneminde genel olarak gençlere şans vermedi. Verdiklerine de yokluktan ve mecburiyetten verdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuyu çok konuştuk, daha üzerine yazacağım bir şey kalmadı.

      Sil
  2. Bide her hafta covidden dolayı oyunculardan yoksun oluyoruz, rotasyon ne kadar geniş o kadar iyi bu zamanlarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle de bu sezon öyle gerekliydi ki. Ocak sonrası daha da ortaya çıkacak bu durum.

      Sil
  3. Kupada alt Lig takımları çok konsantre oluyorlar maçlara bizim oyuncular ise tam tersi hiç konsantre olamıyor öyle olunca da forma için tek şansı kupa olan gençler de şanslarını kullanamıyor doğal olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Covid vakaları sonrası, gençlere forma şansı gelebilir.

      Sil
  4. herkes yok olana kadar hoca gençlere şans vermez. Belki Covid'in bize böyle bir artısı olur. Dakika bile vermediği genç forvetleri izleme imkanımız olur .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar da değil. Hocayı tanımasam tamam derdim de, neyse ki tanıyorum.

      Sil
  5. (nurika) yine Hoco goncloro sons vormoyor korosu gelecek :(.
    Yonetim satma ozurlu olunca uygun bonservisli sans alabilecek duzeyde genc alamiyoruz, sadece bonservissiz (nispeten) genclere yoneliyoruz diye dusunen yok. Basaksehir basti parayi aldi Raviri onlar bile sans veremiyor cok daha maliyetli genc oyuncuya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ravil orada bir şekilde alacaktır formayı. Gençler konusunda agresifiz ama bazı isimler öyle şanslar buldu ki..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir