17 Aralık 2020 Perşembe

22 yaşına geldi ve gerektiğinden uzun süre Eskişehirspor'da kaldı


Mehmet Özcan'la alakalı 2 yıldır yazıp çiziyoruz. 22 yaşına geldi ve gerektiğinden uzun süre Eskişehirspor'da kaldı diye düşünüyorum. Eskişehirspor, yaşadığı maddi sorunlar kaynaklı sürekli küçülüyor. Mücadelelerine, gençlerle var olma savaşlarına saygım büyük. Yine de o mücadele bir yere kadar, işler iyi gitmiyor. Böyle bir ortamda, gerektiğinden uzun kalınca da gelişiminiz sekteye uğrayabilir. Ne uzuyor, ne kısalıyorsunuz, öyle diyeyim. 

Bir potansiyeli var, onu biliyoruz. Eğer serbest kalabilse daha öncesinden x takıma transfer olurdu da. Kimse şu şartlarda bonservis vermek istemiyor. Eskişehirspor'un da talebi belli ki yüksek. Tam serbest kalacaktı ki, alacakları ödendi ve takımda tutuldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve ayrılık kaçınılmaz. Eskişehir yerel basınında da Galatasaray'la söz kestiği yazılıyor. Bekleyelim bakalım. Büyük beklentim olmasa da, görmek lazım.

Oyunun 2 yönünde de var olan, bence biraz ağır bir orta saha. Pas ve teknik düzeyi iyi, işin savunma tarafında da sert diyebilirim. İyi top çalıp, pas arası yapabiliyor. Ayaklar temiz, pas oyununda da aktif. Tabii işin tempo, hareketlilik kısmı soru işareti. 6-8 oynar, bence biraz daha pasör bir 6'dır. Potansiyel var, orası kesin. Uzun süre kaldı orada, kafa transferde olunca da futboluyla çok sivrilebildi diyemem. En azından cebinde tecrübesiyle gelecek.

5 yorum:

  1. (M.T.A)
    Konuyla alakası yok lakin Covidli oyuncular neden açıklanmaz?Zaten en geç maçtan birkaç saat önce öğreneceğiz.Sonuç olarak bu bir hastalık.Bu hastalığı geçirenler CÜZZAMLI değil ve bu hastalığa yakalandıkları içinde günah keçisi değiller.(Etobo ve Fatih Öztürk iddaları var.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıklanmıyorlar işte, hasta hakları. Hastalar, eğer isterlerse kendileri açıklıyor.

      Sil
    2. biz en azından test yapıyoruz fb onu da yapmıyor.

      Sil
  2. Uçup kacmasa da zamanla gelişerek iyi bir orta saha olabilir. Çok yüksek bir potansiyeli yok. Çalışmazsa kaybolup gidebilir de

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir