28 Aralık 2020 Pazartesi

Berat Özdemir & Galatasaray, Taylan Antalyalı için ideal alternatiflerden biri de o


Taylan Antalyalı için alternatif üretmek gerektiğini her fırsatta yazıyoruz. Önüne değil, arkasına gelecek bir isimle. Seri tarzı hayallere hiç kapılmayın bile. O kadar ihtiyaç değil ki. O pozisyonun doğru tarzı Taylan Antalyalı ve orta saha üçlüsünün hareketliliği de olmazsa olmazımız. Bu yüzden, Taylan Antalyalı adına en ideal alternatifler kim ona bakacağız. İşin bir de maddi boyutu var. Bu da transfer stratejisinin temelini oluşturuyor.

Aytaç Kara ismini konuşuyoruz. Kasımpaşa'yla yollarını ayırmasını bekliyoruz ve maddi tabloya bakınca da en ideal alternatif o gibi. Bonservissiz çıkış ihtimali değerli olacak. Bir de, Berat Özdemir ismi gündeme atıldı. O da bu ligin, son zamanlardaki değer kazanan gençlerinden biri. Gençlerbirliği formasını giyiyor, 22 yaşında ve yaz döneminde de gördüğümüz üzere, adı bazı Avrupa kulüpleriyle geçmekte. İşin içine Avrupa girince, bu tarz gençlerin ilk düşüncesi genelde orası oluyor.

Berat Özdemir için şu şans olabilir. Bu sezondaki performansını, geçen sezonki performansının biraz gerisine koyuyorum. Transferini düşünmesi ya da takımının konumuyla da alakalı olabilir. Kötü de değil ama çıkışını devam ettirmesini bekliyordum. Ciddi bir potansiyel. O da 6 / 8 numara gibi oynuyor ve oyunun 2 tarafını iyi oynayabilen bir isim. Pas ve teknik özelliği de iyi, savunma aksiyonu da. 1.87 de boyu var, fizik özelliğinin de gelişimi halinde "komple" bir hale bürünecek. 

Bu anlamda geliştirilebilir ve iyi bir yatırım olur. Bonservis şartlarını bilmiyorum tabii, Gençlerbirliği ne ister göreceğiz. Orta saha transferini Aytaç Kara ve Berat Özdemir'le geçebilmek elimizi çok güçlendirir. Hem orada iyi bir yerli rotasyonu oluşur, hem de elimizde geleceğe dönük iyi bir potansiyel olur. Taylan Antalyalı için ideal alternatiflerden biri de o. Bu tarz çalışkan orta sahaları seviyorum. Umarım transferi adına ihtimal oluşur.

4 yorum:

  1. aytaç ile taylan'ın yedeğini aldık sanırım. hoca aytaç'ı da yaratabilir ön yargılı olmamak lazım.

    YanıtlaSil
  2. Orta saha için söylediğin bu iki isim elimizi çok rahatlatır. Ek olarak Mehmet Özcan'ı da yazabiliriz buraya belki.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir