14 Aralık 2020 Pazartesi

Yunus Akgün'e gün doğdu demek için erken


Erkan Zengin ve Volkan Şen'le yolların ayrılmasının ardından, Yunus Akgün'e gün doğdu demek için erken. Adana Demirspor'dan bahsediyoruz. Her sezon, çok ciddi yatırımlarla işe başlıyorlar ve sonuca ulaşamadıkları her an da değişimden geri durmuyorlar. Bugün de aynısı oldu. Teknik adam gitti, bazı iddialı futbolcularla yollar ayrıldı. Eminim ki Ocak ayında transfer borsasında da çok aktif olacaklar. Her dönem aynı şeyleri izliyoruz.

Yunus Akgün'ün şu an için önü açıldı gibi görülse de, bu biraz da Ocak ayındaki transfer dönemine kadar göstereceği performansla alakalı. İyi işler yapar, oynamaya devam eder. Performansı istikrarsız kalırsa da, önüne transfer yapmaktan çekinmezler. Erkan Zengin gider, x iddialı isim gelir. Söz konusu Adana Demirspor olunca yarın adına yorum yapmaktan çekiniyorum. Gerçi bu durum 1. Lig'deki her iddialı, yatırım yapmayı seven takım için de geçerli.

Yunus Akgün'ün transfer sürecini hatırlayın. Kiralandığı gün takımda Erkan Zengin ve Volkan Şen gibi isimler görünmüyordu. Henüz imza atmamış, boşta görünen futbolculardı. O günkü şartlarda bu kiralık işine iyi derken, transferin son günü bu futbolcularla yeniden anlaşıldıktan sonra kötü demeye başladık. Futbolcunun önü tıkandı bir anda. Sürekli sonradan girdi, rotasyonun ana parçası olamadı. Parladığı 1-2 maç olsa da, şu yapıda istikrar sağlamak imkansız.

2 yorum:

  1. Hoca da değişti. SD pozisyonunda pusuda bekleyen Cüneyt Dumlupınar'a takım emanet edildi. Ocak ayına kadar öyle ya da böyle oynar Yunus. Umarım bu şansı iyi kullanır. Gerçi iyi de oynasa Demirspor'da her an her şey olabilir. Bilmiyorum delikanlı ne düşünüyor ama en iyisi bu saçma ortamdan ayrılıp başka takıma geçmesi olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak'a kadar kendini göstermek zorunda. Fırsat var ama artık forma onun demek için de erken.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir