15 Aralık 2020 Salı

Daha geçen hoca demedi mi, Jesse'nin süreleri artacak diye


Bazen haberlerin neye göre yapıldığını anlamıyorum. Sırf haber yapmak için yapanlar var. Jesse'nin kiralanacağı ve Ozornwafor'a lisans çıkarılacağı yazmış. Daha geçen hoca demedi mi, Jesse'nin süreleri artacak diye. Rotasyona katmak istediği ve yeni yeni süre vermeye başladığı bir isim. O da buna iyi yanıt verip, fena işler yapmadı. Hızlı kanat diye "bazıları" yazarken, hoca içeri bakıp, alın size hızlı kanat mesajını vereli çok oldu. Sadece Jesse üzerinden de değil.

Ozornwafor için ise 3 yol var. Ya bonservisiyle satılır, ya kiralanır, ya da Anadolu'dan x transferde takas olarak takımdan ayrılır. Ciddi bir yıllık ücreti olmadığından yolları ayırmak zor değil. Yaşı genç, menajeri güçlü. Taliplerinin olacağını düşünüyorum. Geçen sezonki kiralanmasıyla dahi bonservisini çıkarmıştı. Zarar etmeyiz söylemimin altını dolduran nokta da buydu. Zarar etmeyiz. Baktık ve olmadı görünüyor.

Takımda kalmasının anlam ifade edeceğini düşünmüyorum. Hem yabancı hakkın yok, hem de stoper rotasyonunda yeni bir yabancı yedek imkansız gibi. Elde 4 stoper var, 3'ü zaten yabancı. Luyindama ya da Marcao gitse, orayı doldurmaya da ağırlığı yetmez. Nereden baksak tutar yol yok yani. İlla bir potansiyel görülüyorsa da, ülke içinde kiralık verilir ve gelişimi gözlemlenir. Geçen sezon kiralık gittiğinde pek oynayamamıştı.

4 yorum:

  1. Sekidika için niye bu kadar umut var anlamadım hatay maçı 30 dk oynadı kerem onun 30 dk da yapamadığı şeyleri 5 dk da yaptı mesela, o yüzden kiralık gidecek denmesi normal ki bence de 4 stoper varken elde 5.stoper de ihtiyaç, zaten 50 tane kanat var takımda 51.ihtiyaç yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var, çünkü patlayıcı gücü yüksek. Kerem bambaşka bir potansiyel, onunla kıyas yok ki.

      Sil
  2. Jesse özellikleri açısından daha fazla ihtiyacımız olan bir oyuncu. Valentine üzerine biraz daha koymak zorunda.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir